1. Janek zrobił to, co każdy mod powinien zrobić, zrobił porządek.
2. Love powinna spaść ze stanowiska, które jak widać, nie przetrwało jej próby czasu.
3. Teraz uwaga... oczami większości z was, pisząc to, chcąc się przypodobać, napiszę:
usuwając konto Janka, proszę usunąć również i moje.
[ Dodano: 2015-06-15, 01:23 ]
p.s. zrobiłbym ankietę, na temat odpadnięcia Love z władzy,
ale póki ona ma wgląd kto i jak głosował, pomysł jest bez sensu.
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
No dobrze że dodałeś komentarz bo bym się w życiu nie domyślił.
Ja proponuję zaczekać na Bartka, ew. Rudą. Wszyscy macie zaczekać, Jankiel, Love i ci co chcą odejść. Jak się wszyscy w administracji wypowiedzą, a zwłaszcza Bartek, to wtedy możemy coś pomyśleć, spróbować dojść do porozumienia, podjąć odpowiednie działania.
Dobra, zamknijmy już w chuja ten temat. Bo sprawa też jest zamknięta o tyle, że obgadaliśmy na pw wszystko z Davosem i teraz, dokładnie tak jak stwierdził Chodnikowy, sytuacją kiedyś tam ma zająć się Sanhedryn w pełnym składzie. To tyle.
Ps. Brzozik, aaaaa taaaam cicho byyć! Przecież mi nikt nie chce skasować konta w ramach jakichś represji. Przeciwnie; to ja sam tego chcę. Ale swoje, Ty zostajesz!
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
To jak Grzejnika nie ma i węgiel również odchodzi to muszę tymczasowo odlecieć to cieplejszej części internetu.
Wiecie, coś jak ptaki uciekające przed mrozem na południe.
A co zescie tam obgadali Jankiel jesli mozna wiedziec?
Jankiel raz jeszcze przedstawił swój punkt widzenia, a poza tym omawialiśmy sam temat kasowania konta - napisałem mu, dlaczego jestem przeciwny kasowaniu jakichkolwiek kont i jakie to niesie konsekwencje dla forum, a Jankiel wyjaśnił swoje motywy. No i skończyło się na tym, że i tak niczego nie zrobimy, dopóki nie zbierze się pełny skład administracji.
Gdy już wróci Bartek i Ruda to przekleję do Piwnicy PW od Jankiela (sam to proponował).
Nie Widzu, Jankiel jak był w podstawówce też był taki jak się na coś zawziął. Akurat do tego wieku mi nie mieszaj. I w ogóle Wilku mówił, że zamknął ten temat...
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum