Ale dzisiaj złapałam go z jednym screenem, który już był na głównej i to niedawno, w lutym.
Kompletnie nie pamiętałem, że już coś takiego było Ale usunąłem screena po Twoim komentarzu z linkiem do oryginału.
Właśnie niedobrze! Znika zarchiwizowany screen, wraz z nim mój komentarz, a potem Fudal pomyśli, że nic nie robię!
[ Dodano: 2015-04-23, 22:17 ]
Ale serio, ja Twoich screenów nie miałam nawet potrzeby weryfikować, bo byłam pewna, że znasz miszczuf na wyrywki, a tutaj taka wtopa...
Właśnie niedobrze! Znika zarchiwizowany screen, wraz z nim mój komentarz, a potem Fudal pomyśli, że nic nie robię!
Spoko, jest dowód w postaci rozmowy w tym temacie
Ascara napisał/a:
Ale serio, ja Twoich screenów nie miałam nawet potrzeby weryfikować, bo byłam pewna, że znasz miszczuf na wyrywki, a tutaj taka wtopa...
Przy tej ilości screenów, które wrzucam i przeglądam nie ma szans, żeby zapamiętać 100% Nie ma ludzi doskonałych W przeciwnym wypadku Ty i Moris nie bylibyście Fudalowi potrzebni
I tak się wkręciłem, że w końcu mam 111 Na początku chciałem dojechać do 100, a teraz spróbuję do 200. Ale top 5 nie musi się bać, nie mam ambicji żeby atakować ich pozycje. Przynajmniej na razie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum