Pierwsze 3 osoby, które zdobędą "top komentarz" na dzisiejszej głównej zdobywa unikatowy kolor nicka (do wyboru - może być nawet czerwony ) na ten weekend oraz doładowanie do dowolnej sieci o wartości 10 zł.
Zasady są proste:
Wystarczy dodawać komentarze do screenów z dzisiejszej głównej.
Pierwsze 3 osoby, które udokumentują mi swój top komentarz wysyłając mi screena na PW otrzymuje nagrody.
Nie plusujcie swoich komentarzy z mutikont, bo Fudal będzie to sprawdzać, a takim wypadku zostaniecie zdyskwalifikowani, warto więc się postarać o dobry komentarz
Na PW ze screenem, z informacją jaki wybrałeś/aś kolor nicka oraz z informacją do jakiej sieci ma być doładowanie, czekam do północy.
Potem nadaję kolor, a jutro na PW wyślę kody doładowujące
POWODZENIA!
Ostatnio zmieniony przez bartek82r 2015-05-08, 10:09, w całości zmieniany 2 razy
Bo załóżmy, że napisałem jedyny komentarz, automatycznie staje się on najlepszy.
bartek82r w pierwszym poście tego tematu napisał/a:
Na PW ze screenem, z informacją jaki wybrałeś/aś kolor nicka oraz z informacją do jakiej sieci ma być doładowanie, czekam do północy.
Potem nadaję kolor, a jutro na PW wyślę kody doładowujące
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Zgłaszam do zawodów swoje stare trollkonto - http://mistrzowie.org/user/derbonobo (kryptonim, pod którym wrzucałam komentarze, które próbowałam potem dodać jako screeny, żeby był inny nick ).
[ Dodano: 2015-05-08, 15:11 ]
Ale tak w ogóle, Moris, my też nie jesteśmy bez szans, nawet na zwykłych kontach - do dziś ani ja, ani Fudal nie wiemy, jak to się stało - http://mistrzowie.org/634018#comment_499342
Fajny pomysł, ale szkoda, że dopiero teraz to zobaczyłem... Top comment nie jest niczym trudnym do osiągnięcia więc w następnych takich zawodach chętnię wezmę udział O ile będą ogłoszone z wyprzedzeniem i przeprowadzi się je w jakiś wolny dzień - najlepiej sobotę albo niedzielę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum