Wchodzę do poczekalni. Moją uwagę przyciągnął nick "~Szanwanwanpanna". Zastanawiałem się jak to przeczytać. I wtedy zauważyłem, że jest jakiś inny. Czarny. Pomyślałem, że chyba coś znowu pozmieniali. Chyba, że się mylę...? Patrzę na inny nick... i też czarny! Ale zaraz... Obydwa zaczynają się znakiem "~"! I nicki przy kolejnych screenach też. Ale zaraz! Nie wszystkie. Jest kilka, które są szare i nie zaczynają się na "~"
Noooooooooooooooooooooooooooooł! Co się dzieje, teraz każdy będzie mógł pierdoły klepać, fikcyjne konta i wtyczka fb nie wystarczyły? Kiedy skończy się to szaleństwo?!
W sumie to bez sensu dodawać screeny anonimowo. Żadnych punktów do konta nie przypisze, ani nic. Gorzej jak wejdą animowane komentarze Wystarczy, że tych z fejsbuka nie można minusować...
Medale: Brak
Wysłany: 2013-12-04, 18:12
A według mnie to dobrze. Ludzie którym nigdy nie chce się zakładać kont będą coś wrzucać. Przez co strona odżyje (ostatnio problemy z deficytem screenow). A może kogoś nowego po screenie na głównej zachęci do pełnej zabawy na forum.
Jakby tylko dla tych gości jeszcze tam im informacja wyskakiwała ile tracą nie posiadając konta, to było by miodzio.
_________________ Ludzie zakładają, że lubię szyszki.
Lubię.
=====================
Nabijam godziny na forum.
A według mnie to dobrze. Ludzie którym nigdy nie chce się zakładać kont będą coś wrzucać.
Niech sobie konto założą lenie śmierdzące. Przecież to nic nie kosztuje, a jakiego fejmu można się dorobić - twój nick i avatar stają się marką samą w sobie.
Stanowcze NIE dla ostatnich "usprawnień" na Mistrzach.
Według mnie to zdecydowanie zmiana na gorsze, rozumiem że gość może oceniać screeny, ale możliwość komentarzy i wrzucania nowych screenów powinna być zarezerwowana dla zarejestrowanych userów. No i istnieje ryzyko bezkarnych plagiatów, co zobrazował Bartek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum