Jak rzuciłam na SB - przyda się osobny temat na zagadnienia związane z tą sagą. Tutaj mogą trafiać wszystkie rzeczy związane z HP - filmiki, śmieszne obrazki itp. itd., a osoby, które HP irytuje w innych tematach, będą mogły go sobie zignorować i wszyscy będą zadowoleni.
[ Dodano: 2015-04-22, 19:04 ]
Ja może zacznę, wrzucając filmik, który mnie podjarał.
Tzw. Tomione (Tom + Hermiona) w takim... ciekawym wydaniu. Mi się podoba.
https://www.youtube.com/watch?v=KAvzr_cRzx4
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Widzę, ze tekst Icka przyjął się na dobre i teraz będzie powielany w każdym nowym temacie
To dobrze
Nie wiem jak wy, tyrani, działacie ale po mojemu to lepiej, żeby spam na jakiś temat miał swoje miejsce a nie tułał się wszędzie.
[ Komentarz dodany przez: RudaMaupa: 2015-04-22, 19:39 ]
Czyli teraz kolej na temat pt:
Tutaj mogą trafiać wszystkie rzeczy związane z icywindem - filmiki, śmieszne obrazki itp. itd., a osoby, które icywind irytuje w innych tematach, będą mogły go sobie zignorować i wszyscy będą zadowoleni.
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum