Długo się zastanawiałam, gdzie to wrzucić. Nie chciałam jednak, by to zniknęło gdzieś w odmętach offtopu, więc postanowiłam założyć nowy temat.
No więc przypomniałam sobie o mojej stronie internetowej, którą zrobiłam specjalnie na przedsiębiorczość XD Nazywa się Moher-service i promuje mój wymyślony biznes, który oferuje usługi dla osób starszych. Komentujcie xD
Myślicie, że coś takiego ma rację bytu w realnym życiu? Przeczytajcie dokładnie wszystko - opis, usługi i cennik
Ja bym z czystym sercem dał 6 tym bardziej, że jeszcze więcej zrobiliście. Takie dawanie 5 to bez sensu, następnym razem nie będzie wam się na pewno chciało tyle robić, bo będziecie zdemotywowani
To mi przypomina sytuację w mojej klasie, kiedy wszyscy mieli zrobić biznesplan i pewna drużyna zrobiła taki super wypasiony, z animacją komputerową, muzyką i wszystkim. Moja prezentacja zaginęła w tajemniczych okolicznościach i nie udało mi się jej odzyskać, więc musiałem zrobić coś "żeby było". Kilka dni później przyszły wyniki. Okazało się, że "wszyscy wygrali", a super prezentacja i mój mierny PowerPoint zajęły to samo miejsce, podobnie zresztą z innymi. Najlepszy sposób na zabicie motywacji we wszechświecie.
Świetny pomysł miałaś, i strona wygląda niemal jak profesjonalna I zgadzam się z osobami wyżej, że po co się starać skoro kolega, koleżanka zrobi byle co i dostanie podobną ocenę.
[ Dodano: 2015-04-19, 13:45 ]
A skoro już o przedsiębiorczości mowa to ta babka od tego przedmiotu to jakaś przytrzymana była XDDD Np. jak puszczała nam jakiś film, to zamiast kliknąć klikała po czym włączała od nowa film i przewijała do tego momentu, w którym go zatrzymała. DA FUCK Strasznie mnie to wkurzało xD
Brakuje mi tu jeszcze 2 opcji:
- Zajmowanie miejsce w kolejce do lekarza
- Gotowanie obiadów dla wnuczka/wnuczków (z obowiązkowymi dokładkami, nawet wbrew woli dzieci).
Nas na przedsiębiorczości kobieta nie lubiła. Szczególnie jak się ktoś śmiał, bo miała schizy że z niej. Zresztą miała takie nazwisko, że się nie dziwię... ale publicznie napisać nie mogę, dane osobowe.
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum