Wszystkie te fora moot zostaną u nas wyłączone, w sumie już nie można na nich pisać. Jak i komixxy tak i chyba Demoty nie będą miały forum, zostaną tylko Mistrzowie ze swoim własnym, oficjalnym forum
Jesteśmy niczym naród wybrany, a Bartek to nasz Mojżesz. Przez niemal dwa lata tułaliśmy po bezkresnych odmętach inernetów, by w końcu pod jego przewodnictwem dotrzeć do krainy mlekiem i screenem płynącej...
Szkoda, że MacDada na klawiszach jedzie, bo nie zabrzmią trąby macdadońskie. Dobrze, że jest za to Fudal Dee Jay, robimy party!
Tylko na Mistrzach są tacy fajni i ogarnięci ludzie, że można z tego było stworzyć forum. Gdyby Bartek zamiast Mistrzów forum, stworzył przykładowo komixxy forum, założę się że nic by z tego nie wyszło
Nie jest to opłacalne, co z tego, że forum na komixxach tętniło życiem, jak wartości merytorycznej nie miało żadnej, same bluzgi i tematy kompletnie bezsensowne. Na demotach parę osób się zaledwie udziela, to teraz nie ma sensu. Możesz Bartek spróbować stworzyć nieoficjalne forum na Demotach i komixxach Sam jestem ciekaw co by z tego wyszło.
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Miałem na myśli dwa oddzielne fora. Generalnie ciekawi mnie co wyszłoby z pomysłu z nieoficjalnym forum Demotów, bo na sukces forum komixxów nie liczyłbym, nie docenią wkładu włożonego w powstanie takiego forum.
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum