no siema, też mam. : > *bo zawsze musi być ta trzecia*
Oj, wyczuwam nadciągającą burzę. Z tego by mogła być niezła telenowela.
"Po zerwaniu zaręczyn z Diego de la Plejero, Barbra Luiza odnalazła wreszcie miłość swojego życia. Jednak jej wybranek, Don Qtasiorro skrywa mroczną tajemnicę - właśnie po długich latach rozłąki u progu jego domu zjawiła się jego dawna ukochana, María Sharvaría, która uciekła z Kuby statkiem przewożącym owoce, chowając się w ładowni w skrzyni z bananami. Czy odzyska ona serce Don Qtasiorra? I jak na to wszystko zareaguje Barbra Luiza? Dowiecie się w następnym odcinku".
Maria Sharvaria, nie masz szans, Don Qtasiorro jest tyko mój! Trzeba było nie wjeżdżać na Kubę
Jankiel, żebyś nie czuł się samotny - ja jestem całkiem obojętna jeśli chodzi o mangę, możliwe że jakbym zaczęła tu czytać/oglądać to też bym była taką fanką ale nigdy mnie do tego nie ciągnęło. No.nie jesteś sam
(zdarzyło mi się tyko parę razy poczytać jakieś komiksy hentai ale szybko mi się znudziły)
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
Zak nie lubi mango i animu. Brzozik też się z nas śmieje. ja mangozyebem nie jestem ale lubię obejrzeć jakąś serię co parę miechów, bo mi się znudziło. a mój av jest z zasady, bo od początku istnienia konta na mistrzach mam z tej serii, więc sobie tylko postacie zmieniam.
AnswersMaster Loża Szyderców bezwzględny sędzia i kat
Jako Mister Answerson z USA, pretendent do ręki Barbry Luizy i zaginiony kuzyn Don Qtasiorra, oraz Barthélemy-Jouler de Yaboules, hrabia szukający pięknej wybranki serca w kraju, który wskazał mu umierający ojciec.
To ja zagram don Alejandro Bustamante - krwawego i przekupnego dyktatora republiki bananowej, w której dzieje się akcja. Jako szalony i okrutny władca ciemiężę lud podatkami, poluję na Don Qtasiorra który organizuje przeciwko mnie ruch oporu a z Barbrą Luizą mam zamiar zrobić to, co Jabba the Hutt zrobił z księżniczką Leią. Wiedziona chęcią pozbycia się rywalki pomaga mi w moich knowaniach Maria Sharvaria, która okazuje się być agentem CIA wspierającym mój reżim. I już z opery mydlanej robi się epicka historia w stylu "Domu dusz"
RudaMaupa mówisz napad był niedawno? CZekaj, czekaj. Chlapnij tak coś jeszcze kilka razy to ja szybko rozgryzę gdzie mieszkasz z dokładnością do dwóch bloków! Bój się! B)
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
A jak republika bananowa, to ostrożnie, bo możecie natknąć się na krwiożerczego kapitalistę Voytosa de Helsinosa i jego uprawę maryśki.
Tak można w nieskończoność. Davos będzie Jose Wallace'm - potomkiem szkockich piratów, który teraz zostaje przywódcą patriotycznej partyzantki chcącej uwolnić wyspę od złego Bustamante. Don Qtasiorro byłby jego prawa ręką. Z kolei El Commendante Milo Castro y Rojas dowodziłby partyzantką komunistyczną, której głównym celem byłoby usunięcie narkotykowego kapitalistycznego bossa Voytosa de Helsinosa z wyspy. Tenże Voytos swoimi narkodolarami wspiera mój reżim. Antrybristler pojawiłby się na wyspie - której plaże są jedynym miejscem masowego rozrodu ogromnych żółwi oceanicznych - w roli jakiegoś wpływowego ekologa z zachodu. I tak dalej, i tak dalej...
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Tak można w nieskończoność. Davos będzie Jose Wallace'm - potomkiem szkockich piratów, który teraz zostaje przywódcą patriotycznej partyzantki chcącej uwolnić wyspę od złego Bustamante. Don Qtasiorro byłby jego prawa ręką.
Zgadza się i jak przystało na potomka Williama Wallace'a będę walczyć o wolność dla ludzi i jak przystało na potomka szkockich piratów będę za to brać w nagrodę rum
Fajnie, że podchwyciliście temat, trzeba by chyba napisać kolejny odcinek
Fajnie, że podchwyciliście temat, trzeba by chyba napisać kolejny odcinek
Ano.
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum