sobie zniknęłam tak nagle bo w moim życiu się porobiły zawirowania. Zmieniłam pracę, potem mieszkanie i znów mieszkanie, a to nie miałam gdzie mieszkać przez chwilę. Praca też mi czas zabiera, więc nie miałam możliwości tu przyjść.
Dwa miesiące nieobecności poskutkowały kilkoma tysiącami nieczytanych wiadomości, których pewnie nie odczytam już nigdy. Ale spróbuję.
Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie z otwartymi ramionami
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
Widzę, że moni jak zwykle ciepła i przyjemna dla mnie.
Moris, czemu mnie bijesz? Bawisz się w Christiana Grey'a?
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
nie. nie kojarzę bym się z nią kłóciła. to ona miała do mnie jakieś wąty wzięte nie wiem skąd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum