Ale mi dwa takie screeny weszły w poniedziałek, a łącznie mam ich więcej Nie sprawdzałem ocen pod każdym moim screenem, ale wiem co najmniej o jeszcze jednym ze średnią 100%:
http://mistrzowie.org/614121/Bubka
Nie prawda bo rekord należy do mnie.
Zrobiłem screena i wchodzę na mistrzów, aby go dodać. Przeglądam, aby wybrać zdjęcie i jeszcze nawet nie zaznaczyłem, które to ma być, a już wlsz dodał mi to na główną.
Nikt mnie nie pobije!
Nie prawda bo rekord należy do mnie.
Zrobiłem screena i wchodzę na mistrzów, aby go dodać. Przeglądam, aby wybrać zdjęcie i jeszcze nawet nie zaznaczyłem, które to ma być, a już wlsz dodał mi to na główną.
Nikt mnie nie pobije!
Powoli ta strona się stacza, tak jak komixxy się stoczyły Rozumiem, że ostatnio może być ciężko ze znalezieniem naprawdę dobrego screena, bo przecież w Internecie 'wszystko już było', no ale czasami to naprawdę wolałabym, żeby główna była np. raz na dwa dni, a lepszej jakości
Ale gimby tak nie chco. Ich jest niestety najwięcej i ich śmieszy screen z ripostą "twoja stara"
A ja kiedyś weszłam na komixxy (w tym roku już!) i jak zobaczyłam co tam się dzieje...
Znalazłam jakiś stary komixx w ulubionych i go wrzuciłam jako refresh Podałam w źródle nawet oryginał. Dostał MNÓSTWO plusów, ale go zarchiwizowali A ja po prostu chciałam przypomnieć użytkownikom na czym ta strona polega.
A jak wrzucają odgrzewane kotlety sprzed miesiąca i bez źródła to jest dobrze
Taka prawda ze gimby stanowia co najmniej pewnie 2/3 przegladajacych. Zeby strona utrzymywala popularnosc, wrzucaja takie a nie inne skriny, to proste.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum