Ale jest już. W tfa zacząłem grać 27 lutego 2007 roku, gdy nabyłem orangeboxa. Jednak mimo tego, że już gram 6 lat nie jestem dobry bo robiłem mnóstwo przerw, największą zrobiłem mniej więcej jak wszedł tryb "arena" nie grałem chyba 1.5 roku, nie pamiętam dokładnie Moje ulubiona postacie to soldier i demoman. Kiedyś lubiłem szpiega. Nie lubię trybu ctf a moim ulubionym jest zwykłe cp.
AnswersMaster Loża Szyderców bezwzględny sędzia i kat
Ja osobiście lubię Pyro, Inżyniera i Medyka chodź ostatnio przekonuję się do Szpiega i Skauta.
Moimi ulubiony mapami są ctf_2fort, plr_pipeline, plr_hightower, pl_upward, ctf_turbine, ctf_doublecross, sd_doomsday, cp_egypt i cp_5gorge.
KicerK napisał/a:
Ale jest już. W tfa zacząłem grać 27 lutego 2007 roku, gdy nabyłem orangeboxa.
Dzięki Bogu, nie nosi Ghastly Gibusa...
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
Moje ulubione mapki to cp_Badlands, cp_Granary, pl_Upward, cp_Well, pl_Goldrush i jeszcze prawdopodobnie czegoś zapomniałem. Bardzo lubię też tryb arena.
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Medale: Brak
Wysłany: 2013-11-26, 16:48
Gram od miesiąca? Jakoś tak (teraz nie bo mam fazę na minecrafta), gra mi się spodobała bo wymiatam mimo braku czapek! Ulubione klasy to: pyro, skaut, heavy (ale ma głupie spolszczenie) i Australijczyk.
Gram na jednym serwerze co mam go w ulubionych, bo jak wchodziłem (czyli w halloween) miał jedyny normalne mapy. Potem nie chciało mi się szukać.
_________________ Ludzie zakładają, że lubię szyszki.
Lubię.
=====================
Nabijam godziny na forum.
Strasznie ubolewam nad, że nie mam teraz dostępu do peceta, który uciągnie TF2... Niestety, ale wersja na Xboksa ssie aż po same bile (to znaczy, da się grać, ale bez porównania do tego, co oferuje wersja PC)
Demoman jest genialny, gram nim tylko po to, żeby słuchać jego akcentu .
Cylinderek ma w sobie swój urok. Z resztą nie o czapki chodzi, a o "szczelanie" przecież. Sam lubię zbierać czapeczki, które mi się podobają. Najbardziej lubię grać: Soldem, Pyrką, Skautem i Inżynierem. Ale każda klasa jest cudowna i ma świetnie dobrane głosy i powiedzonka. Ulubiona mapka to oczywiście cp_dustbowl (bo jest najlepsza). Jedna z najlepszych gier F2P. Szkoda, że optymalizacja kuleje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum