Ja kiedyś wrzuciiłem jeden artykuł to nie przeszedł
Kiedyś potrafiłem godzinami siedzieć i czytać
Najbardziej się boję, że nonsensopedia upadnie przez te wszystkie kwejki itp. Bo jednak te pare lat temu byli bardziej popularni, teraz sie ludzie tylko w te obrazki "paczom"
Ciekawa strona, bardzo śmieszne artykuły, uśmiałem się nie raz, ale uważajcie nawet można swoje własne święto przypadkowo stworzyć a z tak wielką mocą wiąże się wielka odpowiedzialność
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Wstawcie 30 grudnia w ogłoszeniu na forum
Dziś Dzień Serka Wiejskiego. To znacznie lepsza okazja do świętowania niż coraz bardziej groteskowe miesięcznice smoleńskie, dni kolejnych Matek Bożych w coraz to nowych odsłonach albo kompromitujący Narodowy Dzień Pamięci Żołnierzy Wyklętych.
Śmiesznie będzie
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum