Ale ogólnie podoba mnie się to! Pytania o wykłócanie się, że Chopin, Skłodowska - Curie byli Polakami i że to nasi złamali Enigmę, siedzenie w pubie do 6 nad ranem i rozmawianie przy kuflu z piwem o polityce i sensie życia, witanie się 3-krotnym pocałunkiem w policzek (chyba tylko u nas, bo w innych krajach jest 2 razy), oglądanie skoków, siatkówki i ręcznej, wątpienie w to, czy polski jest ojczystym językiem Wałęsy... Trafili w sedno Na wszystkie te pytania odpowiedziałem twierdząco
Zastanawia mnie tylko, czy jest jakaś różnica między 24 a 25?
No właśnie zauważyłem to "the Pope" i "a Pope", tylko zastanawiałem sie, jak to zinterpretować. I chyba jest tak, jak piszesz. No to ok, w obu pytaniach zaznaczyłem, że tak i to by się zgadzało, bo po zeszłorocznym wyjeździe do Rzymu mam w chacie zdjęcie zarówno JPII jak i Franciszka.
You’re somewhat Polish. Maybe your distant family is from Poland. Or maybe you’ve lived there but then moved out at some point in your life. Alternatively, you just forgot how to Polish. Still - good job!
Gdyby nie te pytania o pielgrzymki to miałabym gorszy wynik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum