czemu tak narzekacie na tę wyszukiwarkę? dla mnie działa nieźle, ale i tak nie potrafię nigdy nic znaleźć, ale ja nawet nie potrafię nic znaleźć w google więc to nic
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
czemu tak narzekacie na tę wyszukiwarkę? dla mnie działa nieźle, ale i tak nie potrafię nigdy nic znaleźć, ale ja nawet nie potrafię nic znaleźć w google więc to nic
Wpisujesz w google "hasło które chcesz wyszukać" site:www.mistrzowie-forum.aaf.pl
Przykład:
"penis wojtka van helsinga" site:mistrzowie-forum.aaf.pl - wyniki wyszukiwania
a na pewno wybieracie dobry przycisk "szukaj"? bo mi się zdarza kliknąć ten drugi przez przypadek i wtedy wychodzą głupoty. polecam też wybrać pokazywanie wyników jako posty, wtedy od razu widać posty których szukacie
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
Tak się zyje
Ostatnio zmieniony przez bartek82r 2015-02-17, 18:16, w całości zmieniany 1 raz
A jak chcecie wyszukiwać tylko w danym temacie to kliknijcie w nim "wersja do druku" (to je tam na dole strony po prawej nad "skocz do" i tam pokaże wam wszystkie posty z tematu i kliknijcie jeszcze ctrl+f i wtedy szukajcie, ja tak robię
Forumowa szukajka jest niestety dosyć ułomna. Mnie się wielokrotnie zdarzyło, że nie znalazłem w niej tego, czego szukałem i musiałem potem szukać ręcznie przez swoje posty bądź posty innych userów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum