Ludzi online: 8931, w tym 83 zalogowanych użytkowników i 8848 gości.
Użytkowników: 262212, obrazków: 357989, w tym dodanych dziś: 60, wczoraj: 137
przedwczoraj: 151, czekających na rozpatrzenie: 0
Kopiowanie wskazane za podaniem źródła.
Niby taka głupia zabawa, a horoskop dla mnie podejrzanie aż nazbyt proroczy xP
Poprawka- doczytałam go do końca- wtf, on wręcz mi wymienia wszystkie rzeczy jakie planowałam od tego tygodnia zrobić, przerażające
w lutym będziesz rozwijać swoje niezwykłe zainteresowania. Czas na nowe wyzwania i pasje, a nie rozmawianie o pracy lub egzaminach. Pochłonie cię ezoteryka, mistyka i sztuka. ( zostaniesz nowym szamanem ) Będziesz czytać, dyskutować i oceniać poglądy innych badaczy. Przy okazji poznasz trochę niezwykłych znajomych i będzie bardzo wesoło. Dla przyziemnych spraw nie znajdziesz zbyt wiele czasu, a zawodowe problemy zaczną cię trochę nużyć. Mimo tego w pracy twoje pomysły będą się bardzo podobać, a jeśli szukasz lepszego zajęcia, to teraz składaj CV. Dotrzymuj tylko terminów i nie wychodź za wcześnie z pracy, a szef będzie z ciebie bardzo zadowolony.
W miłości masz powodzenie, ale sam staniesz się trochę bardziej zazdrosny. Sam możesz mieć coś na sumieniu, ale partnerowi biada, jeśli tylko da komuś za dużo lajkow. Nie popadaj w paranoję, a najlepiej zorganizuj więcej atrakcji. Samotne Czwórki mają dobry czas na nowe znajomości.
Teraz wyliczyłam sobie liczbę w normalny sposób (z datą urodzenia) i okazuje się, że w tym też jestem dziewiątką D: Ty też Bartek jesteś dziewiątką. Ale ta czwórka bardziej do Ciebie pasuje, w dziewiątce nie ma nic o szamanach
A mnie z daty urodzenia wyszła siódemka i ten opis jest kompletnie nietrafiony. Ale tak to jest, jak się wierzy w horoskopy. Tu macie coś znacznie bliższego prawdy: http://www.gigante.pl/horoskop
Niby taka głupia zabawa, a horoskop dla mnie podejrzanie aż nazbyt proroczy xP
Poprawka- doczytałam go do końca- wtf, on wręcz mi wymienia wszystkie rzeczy jakie planowałam od tego tygodnia zrobić, przerażające
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum