Jak mnie to denerwuje, że wszędzie fejsa wcisną... A potem płacz, że rząd obserwuje. No obserwuje, jak 3/4 sąsiadek, ale co tam, gdyby miało coś umknąć ich oku, to lepiej wrzucę na fejsa
Fajny odcinek South Parka był o tym, "Let's go, let's gov".
A tak swoją drogą to dyskryminacja użytkowników mistrzów - komentarze z ryjusia da się edytować, a jak już ktoś tu wspomniał nie ma możliwości edycji odpowiedzi na komentarze... Bunt!
Tzn, ja rozumiem adminów za ten krok- ostatnio się robi zastój, oddzielnie pracuje strona mistrzów i fanpage na fejsie, więc postanowili to wrzucić w jedno miejsce, w dodatku prawie każda inna popularna strona internetowa tak ma.
Co mi się nie podoba, to to, jak te komentarze są technicznie zorganizowane i kto je pisze. Na kfejku i bezużytecznej można pisać tylko z fejsa, ale żeby coś wrzucić trzeba było założyć konto. Nie podobało mi się to, że nie mogłam potem komentować założonym kontem, a nie chciałam z fejsa >< Jak komentowanie jest możliwe na dwa sposoby to brakuje między nimi fuzji- czyli w praktyce ,,co mnie obchodzą komentarze z fejsa, skoro ja komentuję z konta i i tak nie mogłabym ewentualnie na taki komentarz odpowiedzieć?" A jeszcze inna rzecz, to to jak komentarze z fejsa same w sobie są wkurzające, bo niektórzy komentują tylko np. odnośnikiem do profilu swojego kolegi, nie mogą mu wysłać linka w wiadomości prywatnej? Ludzie z fejsa będą rzucać przyziemne komentarze i prowadzić rozmowy ze swoimi ziomkami w sposób, który tylko oni rozumieją, w dodatku nie będzie można tego minusować W sumie taki rak. Będzie teraz tak jak w mojej szkole (czyt. banda nie wiadomo-skąd-nie wiadomo jak można mieć tak niski iloraz inteligencji walająca się pod nogami i uświadamiająca jak społeczeństwo jest głupie :< )
Fejsa można zablokować jakimiś dodatkami, było coś o tym w innym temacie a po za tym na demotach od dawna komenty z fejsa są w drugiej zakładce więc wcale nie przeszkadzają a nawet ich nie widać. Może tu zrobią podobnie?
_________________ I'm boring myself just talking about this.
Wszędzie ten fejsbuk się wciśnie! Mogłem go k...a opodatkować jak jeszcze byłem ministrem, to nie! Wyleciało mi z głowy i już za późno. Mistrzów lubiłem właśnie dlatego, że ryjospis znaleziony w internecie się z tej strony nie wylewał. A tu masz. Doznałem szoku jak przed chwilą przeglądałem główną. Dla tych, którzy chcą to zlać powinien być obok skrina jeden duży przycisk "ukryj komentarze z fb" i dziękuję, po problemie.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ale że w jakim sensie Panie Brzoziku? O takim osobniku jak delmonte coś niecoś słyszałem, kojarzę ten nick z czasów gdy tylko przeglądałem Mistrzów ale spotkać go w internecie - nie spotkałem, więc ciekaw jestem w czymże go przypominam?
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
to tylko pogorszy moje schizy "onieee jeszcze ktoś się dowie że komentuję miszczuf"
i tak zawsze się wylogowuję z fejsa zanim wejdę na mistrzów albo tutaj bo nigdy nie wiadomo gdzie czyha się przycisk "opublikuj" albo "lubię to" czy tam "udostępnij" :s a ja mam talent do klikania przypadkowo wszystkiego
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum