Ja mógłbym czytać cokolwiek Długi Murzyn napisałby o elektronice, prądzie czy czymkolwiek z tego zakresu, nieważne jak pozornie nudny, długi czy zagłębiony w temat byłby to artykuł. Serio, chętnie pogłębię swoją marną wiedzę.
Prócz tego zawsze czytnę co Jankiel skleci, czytałbym też autobiografię Zaka czy inne jego artykuły o dupach, kobietach i alkoholu. Bartek mógłby felietony o swojej pracy pisać, Ruda tyż. Basia i Monia o tym jak bardzo są fajne. Davos o prawie i tym na co mógłbym się powołać żeby nie pójść siedzieć za pozabijanie wszystkich pierdolonych psów jakie moi sąsiedzi mają. A i ja nieskromnie powiem, że mógłbym was zanudzić czymś o kolei, która nikogo normalnego nie interesuje, cosik o budownictwie, ale tu po lekku bo jest tu już jeden inżynier, albo jeszcze jakieś moje nocne przygody poopowiadać
Ogólnie co jakiś czas dałoby myślę radę nawet. Po za tym to nic nie kosztuje i nikogo nie rani więc nie ma co wielkiej gónwoburzy kręcić myślę
Choć oczywiście mogę się mylić bo chuja się znam gdyż nie zajmuję się niczym innym prócz siedzenia na forum
_________________ I'm boring myself just talking about this.
Niech wszystkie osoby zainteresowane jakąkolwiek formą pomocy w tworzeniu magazynu napiszą do mnie PW. Od razu napiszcie o czym zamierzanie pisać, spróbuję to wszystko jakoś zebrać do kupy.
Mackers to jednak jest społecznik - organizator. I nie szydzę, napisałem to z uznaniem po prostu stwierdzając że kolejny raz to wychodzi.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ja mogę wierszyki udzielać bezpłatnie, nie ma sprawy jakby co.
........................
........................
Dzięki Jankiel, zawsze wszelka pomoc jest mile widziana
Nie no, parę osób się zgłosiło. Tylko parę osób było zainteresowanych gazetką, a nie wysłało PW.
Mackers to nie jest pomoc. Po prostu jak jakimś cudem wystartujecie z tym i będziecie chcieli to coś tam moge swojego wrzucić z archiwum/nowego jak się coś napisze akurat. Bo czemu nie? Zawsze do usług. A i tak by to trafiło na forum do kącika poetyckiego. Natomiast opcja "Jankiel!!!-wrzeszczy "naczelny" - na jutro deadline i ma być kurwa wierszyk!" odpada. Sztuka tak nie powstaje.
........................
........................
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum