Wysłany: 2015-02-03, 10:39 Drugi coroczny konkurs Walę Tynkowy
Zgodnie z tradycją, tak jak to miało miejsce rok temu, ogłaszam (trochę spóźniony, ale cóż począć) drugi coroczny konkurs na banner Walę Tynkowy. Do wygrania piękny różowy kolorek na 30 dni.
Wszystkich Mistrzów painta i pędzla zapraszam do wrzucania swoich prac w tym temacie do 10 lutego, potem odbędzie się głosowanie. Nie musi być piękne, musi być od serca.
Oto czysty banner: http://i.imgur.com/iGVJG0e.jpg
Pamiętajcie o wymiarach!
Powodzenia.
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Lol, nie spodziewałem się takiej reakcji, zwłaszcza, że niedbale to zrobiłem
Macie tutaj, nie ja to tworzyłem tylko dodałem logo:
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Żabek - tyle miłości na jednym bannerze!
Pro - Bardzo fajne PROpozycje! Aczkolwiek do twojego bannera przydałoby się zmienić kolor tła forum na jebutnie różowy. No ale naprawdę muszę przyznać, że fajne
Click - Też mi się podoba. Ciekawie zrobiony banner.
I na koniec Icek - Poprzednie prace spoko, fajne, naprawdę mi się podobają, no ale jednak jak dla mnie to ten banner wygrał! Idealnie się nadaje na walentynkowy banner na forum mistrzów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum