Dobra więc sprawa wygląda tak: prawie stworzyłem kod który będzie generował automatycznie ankiety które pojawią się na tej stronie, początkowe testy zakończyły się powodzeniem. Jutro się okaże czy system działa w 100% prawidłowo (dzisiaj lista nie kończy się na ostatnim screenie).
Jeśli by styknęło to jest pytanie: czy to ja mógłbym wrzucać te ankiety bo to dość skomplikowany (aczkolwiek w pełni zautomatyzowany) proces?
Tak wygląda cały kod wyświetlający najnowsze posty, będę musiał jeszcze dorobić parę linijek i będzie generowało gotowe ankiety na forum.
Dobra więc sprawa wygląda tak: prawie stworzyłem kod który będzie generował automatycznie ankiety które pojawią się na tej stronie, początkowe testy zakończyły się powodzeniem. Jutro się okaże czy system działa w 100% prawidłowo (dzisiaj lista nie kończy się na ostatnim screenie).
Tak wygląda cały kod wyświetlający najnowsze posty, będę musiał jeszcze dorobić parę linijek i będzie generowało gotowe ankiety na forum.
Dobra do końca tego tygodnia jeszcze trwają testy musze wprowadzić poprawki i wgl od poniedziałku zacznę wrzucać ankiety
[ Dodano: 2015-02-05, 15:40 ]
A używa się tak, że ja to wrzucę na serwer swój i będzie generowało kod który wrzucę w przeglądarkę i będzie gotowa ankieta ja tylko klikne "wyślij" i tadaaa ankieta gotowa xd
Moris299 napisał/a: Jeśli by styknęło to jest pytanie: czy to ja mógłbym wrzucać te ankiety bo to dość skomplikowany (aczkolwiek w pełni zautomatyzowany) proces?
No chyba raczej tak...
W takim razie byłbym wdzięczny gdyby ktpś odblokował dział żebym mógł utworzyć ankietę
Moris299 napisał/a: Jeśli by styknęło to jest pytanie: czy to ja mógłbym wrzucać te ankiety bo to dość skomplikowany (aczkolwiek w pełni zautomatyzowany) proces?
No chyba raczej tak...
W takim razie byłbym wdzięczny gdyby ktpś odblokował dział żebym mógł utworzyć ankietę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum