No i tak się nazywaliśmy
Co do turnieju to czwarte miejsce Na początku taka sensacja, bo wygraliśmy z ziomkami, którzy regularnie grają razem w klubie. Myśleliśmy, że dostaniemy z 7:0 i pojedziemy do domu po pierwszym meczu, ale jednak się udało 4:2 wygrać. Potem w półfinale dostaliśmy 5:2, a w meczu o 3. miejsce to lepiej nie mówić 6:0. Ogólnie było fajnie, tylko sędzia strasznie do dupy.
Miejsce 4te, nie 4te, browar za nazwę się należy!!!!
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Czyli zajęliście miejsce akurat w środku stawki. Hm, nienajgorzej, chociaż mogło być lepiej. No, ale skoro sędzia był do dupy, to zawsze można zrzucić na niego
A piwa nie ma nadal i zaczynam mieć podejrzenie graniczące z pewnością, że ktoś tu sobie w chuja leci.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Tak, było 7 drużyn, z tego rozlosowane 3 pary i jedna szczęśliwa drużyna, która wchodzi do półfinału bez grania ćwierćfinału. My wygraliśmy ćwierćfinał, później przegraliśmy w półfinale i w meczu o 3. miejsce No ale dla nas sukcesem jest, że wygraliśmy z największymi faworytami
Nie to nie kurwa, prosił się nie będę. Ale będziesz coś jeszcze kiedyś ode mnie chciał.
........................
........................
........................
........................
Dokładnie! Click specjalnie długo chłodził, żeby była pewność, że piwko jest naprawdę chłodne, a przez to bardzo orzeźwiające i pyszne! Powinieneś dziękować Clickowi, Jankielu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum