Nie grałem w Monopoly nigdy, ale za to w Eurobiznes bardzo często
To jeden ch.
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ja miałem jakąś podróbkę Eurobiznesu, wyglądała tak:
Ale idea była ta sama, tylko kilka nazw było zmienionych, np: więzienie na Kontrola Podatkowa, a te "pociągi" to były Restauracje.
RudaMaupa napisał/a:
A najgorszym koszmarem jest Wiedeń
Oj, nie zgodzę się, w trakcie gry Austria jest bardzo często omijana, czy to przez więzienie, czy to przez kartę szansy czy po prostu zwykłe ominięcie.
Ale za to cały wykupiony Benelux to była potęga. A jak do tego ktoś dołożył całą Szwecję to praktycznie można już było mówić o jego wygranej.
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
A potem patrzeć jak ludzie za każdym okrążeniem go omijają
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Zatrzymasz się tam raz i już się nie podniesiesz. Czemu zawsze mnie to spotykało :\
Hej, chcesz zagrać w eurobiznes?
Ja właśnie Wiedeń i w ogóle Austrię na ogół szczęśliwie omijałem. Za to wykańczał mnie Benelux albo Szwecja więc zgodzę się z Widzem, że to chyba jednak one są groźniejsze. Chociaż raczej częściej wygrywałem niż przegrywałem więc nie powinienem narzekać
Kurczę, pograłbym sobie w Eurobiznes...
Gralem kilka razy w Eurobiznes u kuzyna, naprawde wciagajaca i swietna gra, ale to.juz bylo dawno i teraz jakbym do tego przysiadl to z kazdym.bym przegral
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum