Wysłany: 2013-11-20, 14:47 Szukam kogoś kto ogarnia obróbkę zdjęć
Witam serdecznie! Jestem domorosłym kulturystą, zawsze chciałem wziąć udział w konkursach organizowanych na forach ale ćwiczę jedynie w domu. Czy znalazłby się ktoś kto zechce przerobić tło na takie z siłowni za przysłowiowego browara? byłbym wdzięczny! Jestem z Białegostoku, za najlepsze zdjęcie jestem w stanie browarki wysłać pocztą!
naprawdę myślałeś, że forum pełne szyderców i miszczów riposty ci z powagą pomogą w jakiejś sprawie?
a możesz cyknąć sobie taką fotkę na jakimś jednolitym tle lub przynajmniej bez światła z tyłu? będzie łatwiej i naturalniej
albo zwyczajnie cyknąć tę fotkę w siłowni. też jakieś rozwiązanie.
a kulturyści są okropni, tak wtrącając swoje zdanie. ale jak ci się uda zdobyć formę wędzonej szynki koniecznie pochwal się tym, jak ubierasz te stringi, buty i w ogóle ciuchy, bo jestem ciekawa.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Chłopaki nie n =o bez jaj. Jak ja mam to gdzieś pokazać? Proszę jedynie admina o adres na pw. A ja chcialem zebyscie mi jeszcze zrobili z jakimis osobistosciami fotki, pilkarzami.
Niezłe te wasze przeróbki, aż się prosi żeby ktoś to posklejał w screena i wrzucił na mistrzów
Może zróbmy dział typu fotoszopki?
Konkurencja dla Joe Monstera? ale popieram i każdy temat w dziale to na osobne zdjęcie. Zawsze jest przy tym kupa śmiechu
PS: ma ktoś poradnik jakiś jak dobrze chociaż twarz wkleić, głównie żeby sie barwy twarzy zgadzały z resztą ciała, bo m,am tam jakis CS5 Photoshopa ale nie ogarniam. To wyżej to i tak dobrze jak na moje pierwsze razy metodami prób i błędów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum