(Uwaga lekki offtop) Ej, zauważyłam taką dziwną zależność. Na palcach jednej reki moglabym policzyc rude dziewczyny/kobiety ktore znam w tzw. realu (bosz.... jak ja nie lubie tej nazwy) i nie sa ze mna spokrewnione (bo u nas en rudości jest bardzo silny w linii żeńskiej i wszystkie kobiety ze strony mojej mamy są/były rude- mama, babcia, ciocia, moja córka pewnie też będzie ruda- to był offtop od offtopa, sorry) ale na tym forum poznaje kolejną rudą dziewuchę! Coś w tym jest..
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Naprawdę nie musiałaś tego mówić Love. Nie musiałaś...
........................
........................
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
burbonetka Nie dość, że ruda, to jeszcze piegowata.
Medale: Brak
Wysłany: 2015-01-15, 17:39
Marcin55522 napisał/a:
Nabij 60 postów i zapraszam do ukrytego!
Łatwo ci mówić nabij, z moim tempem jeszcze z miesiąc mi zejdzie. No ale przecież nie będę się udzielać na siłę, żeby mi liczba postów wzrosła.
_________________ Don't take life too seriously. No one gets out alive anyways.
Łatwo ci mówić nabij, z moim tempem jeszcze z miesiąc mi zejdzie. No ale przecież nie będę się udzielać na siłę, żeby mi liczba postów wzrosła.
czemu nie? wszyscy to robiliśmy!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum