RUDA! I RESZTA SANHEDRYNU! PRZESTAŃCIE DO JASNEJ CHOLERY WBIJAĆ SIĘ LUDZIOM W TREŚĆ POSTÓW! To jest dopiero potwornie irytujące.
Ładny stąd widok.
- SO
Masz rację, Słownik. Chyba trochę tu posiedzę.
- Davos
Ooo, tu jestescie! Posiedze troche z wami.
- Chodnikowy
Co tutaj się dzieje? - bartek
Cześcik :3 - Love
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ostatnio zmieniony przez Love178 2014-12-07, 14:10, w całości zmieniany 8 razy
A nad czym tu więcej gadać? Róbcie głosowanie oficjalne i się zobaczy.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
A to jest ciekawe pytanie. Podbijam! Nie żeby mnie to nie jebało, adblock i dziękuję bardzo, reklamujcie se co chcecie, ale to zagadnienie interesujące.
no to pytam w tym temacie, moze doczekam sie odpowiedzi
Każde takie zgłoszenie rozpatrujemy raczej indywidualnie. Jeżeli np. masz różne nicki tu i na głównej i chcesz zmienić żeby były takie same to ok, albo jeśli Twój nick ma jakąś niewygodną dla Ciebie wariację znaków i chcesz to uprościć, to też ok. Wydaje mi się, że jakbyś też np. chciał zmienić nick, bo wszyscy się do Ciebie zwracają jego skróconą wersją, albo w ogóle wymyślili zupełnie inną ksywkę, która jest w użyciu, to też ok. Ale zmienianie kompletne nicku na jakiś inny, kiedy się wszyscy do dotychczasowego już przyzwyczaili może wprowadzić niepotrzebne zamieszanie, a koniec końców ludzie i tak z przyzwyczajenia będą się do Ciebie zwracać starym nickiem, nie poświęcając większej uwagi temu nowemu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum