Lubię robić screeny w grach, jak jest coś śmiesznego xD
To zapodaj. Śmiało.
[ Dodano: 11-01-2015, 1:57 ]
Oo tekst z nowego wieśka który ma wyjść w maju:
-moja krowa daje kwaśne mleko, a kocur śpi ze szczurami. Wiesz co to znaczy?
-Że jesteś chujowym gospodarzem?
Lubię robić screeny w grach, jak jest coś śmiesznego xD
To zapodaj. Śmiało.
[ Dodano: 11-01-2015, 1:57 ]
Oo tekst z nowego wieśka który ma wyjść w maju:
-moja krowa daje kwaśne mleko, a kocur śpi ze szczurami. Wiesz co to znaczy?
-Że jesteś chujowym gospodarzem?
Właśnie chciałam zarzuć czymś z mojej kolekcji screenów z TESV. Okazało się, że po reinstalacji systemu wszystko poszło się... Nie skopiowałam sobie wcześniej niczego (oprócz saveów) Brawo ja. Tyle fajnych momentów...
Ale jak narobię nowych, to na pewno wrzucę Masz za to z Simsów XD
https://www.youtube.com/watch?v=wHonWzO-SZg
Jak ktoś nie gra w tą grę to to może być dla niego nieśmieszne, no ale polecam obejrzeć, a przede wszystkim zagrać Gra całkowicie darmowa i o niebo lepsza od jakiegoś CSa Po pierwsze trudniejsza (inteligentniejsze cele misji np. wysadzić kilka dział, przeprowadzić czołg przez pół mapy, aby rozwalił bramę, za którą są tajne dokumenty, które trzeba ukraść, wrzucić do pojazdu i uciec), po drugie klimat II wojny światowej a nie jacyś tam terroryści
Achh Enemy territory. Ponoć do dziś grają tłumy. Ja zaś mało w to grałem.
Grają, do tej gry wraca się zawsze Magia. Są serwery, które są pełne całą dobę od kilku lat bez przerwy, także nie jest źle.
Jeśli ktoś chciałby spróbować swoich sił to chętnie pomogę w instalacji i pierwszych (najtrudniejszych) krokach
Ja problem miałem zawsze z wejściem na serwer. Serio. czemu? Bo prawie zawsze nie pobierało modów z serwera. Raz czy dwa serwery mi łączyło, a reszta? Dupa.
Ja problem miałem zawsze z wejściem na serwer. Serio. czemu? Bo prawie zawsze nie pobierało modów z serwera. Raz czy dwa serwery mi łączyło, a reszta? Dupa.
Musiałeś mieć jakąś zjebaną komendę wpisaną w cfg, która blokuje pobieranie plików z serwera. Wszystko do ogarnięcia
Do ogarnięcia na pewno. A z tą komendą to nie wiedziałem wiesz? Chyba pobiorę ET. Bo nigdy się w to nie zagłębiłem. A pewnie równie zajebiste co Quake czy Doom.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum