co to za profanacja?! nie wierze az tak w ludzka glupote, jeszcze te e papierosy moge zdzierzyc ale TO?!
i jak to sie pali? do poki olejek sie nie skonczy?
Turlam, krece, roluje dalej i wlasnie o to chodzi, pozniejsze palenie jest dla mnie tylko wisienka na torcie
Oczywiście twórcy e-jointa, Antonin Cohen i Sebastien Beguerie, zapewniają, że urządzenie podobne do elektronicznych papierosów, sprzedawane już w niektórych państwach europejskich, będzie napełniane kannabinoidami a nie jakąś tam „marychą", a w związku z tym będzie zupełnie legalne i bezpieczne, bowiem nie będzie zawierało substancji THC, odpowiedzialnej za np: halucynacje. - See more at: http://www.mojesouthampto...h.ZdO6OigV.dpuf
Tu się zgodzę profanacja.
Ale dodam jednocześnie że już 4 lata wstecz na rynku pojawiło się urządzenie do ziół.
wygląda jak mały grubszy teleskop i grzałką spiralną podobną do tej z zapalniczki samochodowej, nad nią znajduje się siatka na której umieszcza się zioła.
Odczucia przy użytkowaniu bardzo pozytywne, zachowuje wszystkie zalety normalnego jarania jednocześnie eliminując komety i przypadkowe oparzenia gorącym powietrzem jakie się zdarza przy lufkach
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Mnie generalnie wnerwia to jak trudno jest teraz na półkach sklepowych znaleźć sok, będący naprawdę sokiem, a nie jakimś "napojem zagęszczonym o aromacie na bazie sycylijskich pomarańczy"
Coraz mniej jest naturalnych substancji. A z drugiej strony może tym e-czymś się przynajmniej nie potrują, skoro póki co gdzieś dzieciaki po kątach zdobywają jakieś pryskane chemią chwasty, które pewnie też mają niemały wpływ na człowieka. A prościej byłoby po prostu zalegalizować...
_________________ Nie ufaj rudym
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Mnie generalnie wnerwia to jak trudno jest teraz na półkach sklepowych znaleźć sok, będący naprawdę sokiem, a nie jakimś "napojem zagęszczonym o aromacie na bazie sycylijskich pomarańczy"
Ciiii, ale z sycylijskimi pomarańczami to dla własnego dobra publicznie nie zadzieraj. Nie krytykuj. Omerta.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ciiii, ale z sycylijskimi pomarańczami to dla własnego dobra publicznie nie zadzieraj. Nie krytykuj. Omerta.
Mafija czycha... jakaś el koza pomarańcza czy cuś.
No ale fakt, dziś trudno i coraz trudniej o na prawdę dobre soki, jak i ogólnie produkty spożywcze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum