Moj po formacie wygladal tak, dlugo sie zastanawialem dlaczego ;l
ale teraz wiem co za tym stalo! zostawilem swojego starego laptopa dzieciom od mojej siostry z zalogowanym kontem google
teraz wraca to do normalnosci, nie bedzie mi juz wstydz pokazywac na imprezkach czegos na yt znajomym
Pozwala właśnie na zmianę motywu jasny /ciemny małym pstryczkiem ale też wiele wiele więcej jak np. zmiana głośności kółkiem myszy, tryb kinowy, jakieś rozszerzone info o komentujących (jak np z jakiego kraju), szybkie zapisywanie tego co jest w filmiku jako obraz (Screenshot) i wiele wiele więcej tutaj jest strona rozszerzenia, podejrzewam, że jest też wersja dla innych przeglądarek
ulepsza jutuba
mocno mocno mocno mocno mocno mocno mocno
No więc trochę potestowalem i stwierdzam co następuje:
-Bardzo fajny, spójny czarny motyw. Ma takie te fajne cosie jak na fb co to Moris tego nie lubi.
-Efektywnie przyspiesza ładowanie filmów i co ważne pozwala załadować się filmowi do końca nawet jak spauzujemy. Bardzo fajne.
Ale jak puściłem sobie dwugodzinny secik od Zaka to zamurowało mi kompa.
-Szybki dostęp do ustawień, więc już więcej nie zamuruje mi kompa
-Tryb cinema dla mnie raczej nieprzydatny ale raz na ruski rok se włączę, a co
-Dwie niepotrzebne ikony do wchodzenia na stronę dodatku. Bezsensu.
-Można sobie włączyć powtarzanie utworu. I tak nie skorzystam ale pewnie przydatne
-Brakuje mi opcji wyłączenia autoplaya tylko dla playlist
-Przycisk subskrybuj napierdala po gałach
-Czasem tło paska przewijania z motywu przeskakuje mi na inne strony
-Szkoda, że nie można edytować tego motywu
-Zmiana głośności kółkiem myszy może być przydatna.
-Można predefiniować rozdzielczość, duży plus.
Ogólnie jak dla mnie na plus ze względu na motyw i rozdzielczość. Reszta bardziej wodotryski ale skoro już są...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum