Później ZSK wyjaśnił, czemu zablokował avatar Bartka:
ZróbmySobieKupę napisał/a:
Davos napisał/a:
Czemu akurat jego?
To nic osobistego
Po prostu nie chcę oglądać mordy jakiegoś żula, w dodatku z martwym okiem a może i w całości martwego. Dziękuję. Nikomu tym krzywdy nie robię
I to mnie zainspirowało, żeby zmodyfikować kilka rzeczy w profilu:
Mnie z kolei postanowił strollować Słownik, zamieniając podczas mojej nieobecności żuli na slipy i Wojciecha...
Trochę się zdziwiłem, kiedy wróciłem na forum
I jeszcze reakcja Ascary, kiedy upominałem za offtop w temacie świątecznym:
Ascara napisał/a:
Davos, sorki, ale z tym ryjem to nie masz autorytetu
Zniszczyłaś mnie tym wpisem
A teraz z ulgą wracam do poprzedniego avka i sygny Chciałem z tym zaczekać i zobaczyć reakcję Bartka, no ale Bartek był wczoraj wieczorem i dziś rano, nie zostawiając żadnej komci, a tymczasem żule zaczynają śmierdzieć i podkradać mi butelki więc czas ich wykopać, zanim przyjdzie im do głowy wyniesienie mi kompa z chaty.
Wracam do walki o wolną Szkocję
A temat tworzę, żeby ci, których nie było wczoraj i dziś na forum, nie dziwili się za bardzo, czytając niektóre posty w temacie o sygnaturach i wpisy na sb
P.S. Ci, którzy poblokowali mojego avka i sygnę mogą już odetchąć i wszystko odblokować
Hahaha.
Ale ja przez telefon forum przez weekend przeglądałem dlatego nic nie pisałem, a poza tym bardziej skupiłem sie na temacie w piwnicy, ale akcję obserwowałem tak trochę z boku. Nie wiedziałem tylko że to ja mam byc wkręcony. Myślałem, że ogólnie się wygłupiasz i wszystkich chcesz zaskoczyć
Aż tak mi jeszcze nie odwaliło, żeby sobie wstawiać Wojtka w sygne, jeszcze z jakimiś serduszkami Zresztą nie wiem, czy ktokolwiek z forum by się na to zdecydował
[ Dodano: 2014-12-15, 22:04 ]
Ascara, od włażenia w dupę tu jest inna osoba. Ale chwilowo jej nie ma, bo ma bana. Będziesz wiedzieć, że to ona, gdy poczujesz lodowaty wiatr.
Chociaż jesteś kobietą więc Tobie nic nie grozi...
Ascara, od włażenia w dupę tu jest inna osoba. Ale chwilowo jej nie ma, bo ma bana. Będziesz wiedzieć, że to ona, gdy poczujesz lodowaty wiatr.
Chociaż jesteś kobietą więc Tobie nic nie grozi...
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum