na dalsza drogę życia. Zreszta sam je wypiję bo i tak tego nie przeczytasz.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Cóż, szkoda, że odchodzisz. I szkoda, że już ostatnio bardzo rzadko wchodziłeś.
Ale wybrałeś najgorszy moment na odejście ze wszystkich możliwość. Zima jest, a grzejnik się zmywa... I kto nas będzie ogrzewał? :c
No trudno, może kiedyś postanowisz wrócić. Ale póki co mogę powiedzieć tyle:
Żegnaj! Trzymaj się, Grzejniku! Ogrzewaj każdego, kogo napotkasz po drodze!
I tak w końcu nadejdzie Cię ciekawość, żeby sprawdzić co tutaj słychać, więc kasowanie się to trochę głupota (o ile nie wybierasz się do zakonu, albo spędzić resztę życia jako pustelnik ).
Ale mimo wszystko naprawdę miło, że przyszedłeś i w krótkich, żołnierskich słowach się pożegnałeś, a co poniektórzy nawet tego nie potrafili zrobić i po prostu *pstryk* nas olali. *akhem* Chodzi o Sharvari *akhem
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
na dalsza drogę życia. Zreszta sam je wypiję bo i tak tego nie przeczytasz.
Przeczytałem
Too late. Już wypite. Sorry.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum