Wrzucam tu bo w sumie nie wiem gdzie. Krótka piłka z mojej strony: są tutaj ludzie, którzy rzygają kabaretonami i grupami kabaretowymi w polskim stylu a uwielbiają stand-up taki, jakim jest w USA i Wlk. Brytanii? Przypuszczam, że wśród elity mistrzów ciętej riposty fani stand-upu powinni się znaleźć.
http://www.youtube.com/watch?v=E49isUzmXQ4 - taki mały bonus na początek. Link do filmiku, którego obejrzenie przed chwilą (bynajmniej nie pierwszy raz!) zmusiło mnie do zadanie tu tego pytania.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
O właśnie o Abelardzie zapomniałem, on jest dobry. Kto tam jeszcze jest oprócz niego ze stand up, Kacper Ruciński jak dla mnie porażka, Pazura jeden jego monolog był mega przezajebisty o Adamie i Ewie, reszta taka se.
Temat jest o stand-upie więc uprzejmie proszę mi tu nie pierdolić o chujowych (w zdecydowanej większości) polskich kabaretonach bo to zupełnie inna rzecz, zupełnie inny poziom, zupełnie inna tematyka, zupełnie inne wszystko!
Jim Jeffries "Bare"
https://www.youtube.com/watch?v=Gp0KQvMXlN8
Kręcone penisem, który na przemian to sterczał to opadał więc obraz faluje i jest chujowej jakości ale dźwięk jest dobry a materiał gość zrobił świetny.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie sposób się nie zgodzić, gościu jest świetny. Ten występ oglądałem dwa razy
I dorzucam jeszcze coś polskiego, bo myślę, że całkiem spoko jak na kabaret i z nawiązaniem do naszej ortograficznej konwersacji na sb
https://www.youtube.com/watch?v=f--tmSmaKYU
_________________ I'm boring myself just talking about this.
........................
........................
Temat jest o stand-upie więc uprzejmie proszę mi tu nie pierdolić o chujowych (w zdecydowanej większości) polskich kabaretonach bo to zupełnie inna rzecz, zupełnie inny poziom, zupełnie inna tematyka, zupełnie inne wszystko!
Łaski bez, założymy sobie własny temat o kabaretach :fuck you:
[ Dodano: 2014-12-15, 02:12 ]
A jim to chyba wiecznie nawalony jest na tej scenie:D
[ Dodano: 2014-12-15, 02:26 ]
W ogóle czasem jak oglądam stand upy angielskie to to wygląda jakby wyszedł gościu na scene, zaczął pieprzyć głupoty których sam nie rozumie i tylko gestykulacja sprawia że ludzie sie śmiejo
........................
........................
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum