Wysłany: 2014-12-03, 16:25 Apel w sprawie CałkiemDobregoChłopa
W związku z nałożeniem na mistrzach bana na CałkiemDobregoChłopa, składam wniosek o anulowanie, ewentualnie znaczne skrócenie tegoż bana.
Rozumiem, że podszywanie się pod admina może być dostwierające oraz zakłócać prawidłową pracę serwisu mistrzowie.org.
Natomiast jako okoliczność łagodzącą uznałbym fakt, że z konta vvls w trakcie jego istnienia (tj 3 miesiące) zostały napisane zaledwie 2 (słownie: dwa) komentarze.
Uważam więc, że gdyby konto to miało z założenia, źle wpływać na sprawność/jakość serwisu mistrzowie.org, tudzież spowodować ośmieszanie admina, byłoby z całą pewnością znaczniej częściej używane przez CałkiemDobregoChłopa.
Dlatego śmiem twierdzić, iż roczny ban to zdecydowana przesada i biorąc pod uwagę niską szkodliwość czynu jestem za całkowitym zniesieniem bana.
Ostatnio zmieniony przez bartek82r 2014-12-04, 13:12, w całości zmieniany 1 raz
W sumie, to nie obrażał administracji ani nie spamował w komentarzach, więc trochę nie za bardzo rozumiem skąd ten ban, no i w dodatku roczny. Zdecydowanie mówię, że ban mu się nie należy!
_________________ "Tu, gdzie często wiele chcesz, a mało możesz."
Zrozumiałabym na tydzień, ale na rok? tsk tsk nieładnie panie wlsz
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
Ja na plemionach dostałem bana bo podszywałem się pod admina i wyłudzałem punkty premium.
I za coś o wiele szkodliwszego dostałem tydzień. Tydzień bana. A tutaj rok za o wiele łagodniejszą sytuację.
Rok to za dużo, i wiele za dużo.
Kolego, tydzień w plemionach to bardzo dużo. W tym czasie przeciwnik bez większych starań może ci wioski zabrać.
Poza tym, po cholerę oszukujesz ludzi?
Jedną osobę. A bany w plemionach akurat są podzielone na te z ochroną wiosek i bez ochrony i ja akurat miałem chyba ten z ochroną ;D
Ale jedna osobę i to bardziej dla jaj było
Myślę, że trzeba spokojnie pogadać z wlsz. To nie jest tak, że on jest czepliwy, czy coś takiego. Po prostu jak się ma na głowie całą stronkę o takiej popularności jak mistrzowie i próbuje się trzymać tam jakiś poziom, ciężko byłoby zastanawiać się, czy ktoś po prostu zrobił sobie stosunkowo niegroźny dowcip, czy też trolluje, rozwalając całą atmosferę. Nie sądzę też, aby zaprzątał sobie głowę tym, ile komentarzy CDCh wpisał jako vvlsz - po prostu gdzieś rzuciło mu się konto o podejrzanej nazwie, a więc je zbanował, a razem z nim właściciela. Proste. Myślę, że uda się wyjaśnić sprawę, życzę powodzenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum