Wysłany: 2014-12-02, 17:14 Dostałem bana na mistrzach
A więc wchodzę sobie dzisiaj na mistrzów, chcę zagłosować na jakiś komentarz i mi wali komunikat, że nie można bo mam bana. A dlaczego?? Już pisze dlaczego.
Jakiś czas temu postanowiłem założyć konto o nazwie vvlsz żeby popisać troche komentarzy pod skrinami których nikt nie rozumie albo takich, które znowu po krótkim czasie trafiły na główną. Napisałem w sumie dwa komentarze i żaden nie był jakoś szczególnie złośliwy czy chamski. Powodem bana było podszywanie się pod admina(na co i tak nikt się nie nabrał). A termin wygaśnięcia bana to 2 grudnia 2015.
Rozumiem że wlsz mógł się troche zdenerwować. Ale nie mogę zrozumieć co ja takiego zrobiłem, że aż rocznego bana mi wlepił.
Ostatnio zmieniony przez bartek82r 2014-12-05, 11:06, w całości zmieniany 1 raz
tak, na 100% zdejmie bana bo jest uzytkownikiem forum, jak sie dowie, ze jestes tutaj zarejestrowany to w ramach przeprosin napisze do TVN-u i przyjdzie do Ciebie Ibisz z programu "Wybacz mi" z kwiatami i z bombonierka z lidla.
Brzozik, już się tak zdarzało, że zdejmowano komuś bana bądź skracano banicję, sceptyku jeden. Generalnie jesteś Simonem Cowellem tego forum - "jestem na NIE"
jakas prawda w tym jest
zdarzalo sie poniewaz konta dziwnym przypadkiem byly powiazane, najczesciej z moim, a o innych przypadkach nie przypominam sobie.
tak, na 100% zdejmie bana bo jest uzytkownikiem forum, jak sie dowie, ze jestes tutaj zarejestrowany to w ramach przeprosin napisze do TVN-u i przyjdzie do Ciebie Ibisz z programu "Wybacz mi" z kwiatami i z bombonierka z lidla.
Brzozik jak coś czasem napiszesz to mam taką polewkę z tego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum