Mistrzowie.org Forum Oficjalne forum zrzeszające użytkowników serwisu mistrzowie.org
Hydepark - Wspominki z Waszego dzieciństwa
Davos - 2021-01-19, 20:58
kotmaalealamakota napisał/a:
zawsze marzyłam, żeby mieć dywan drogę
Ej, ja też Kumpel miał taki dywan, jak ja mu tego zazdrościłem
Saskia napisał/a:
Davos, u mnie w rodzinie tak funkcjonowało - wiele rzeczy było "wydawanych" z zastrzeżeniem, że mają wrócić... i wracały, gdy dane dziecko wyrastało. Jest kilka rzeczy, które tak wędrują już czwarte pokolenie.
No i elegancko, tak to właśnie powinno się odbywać. Szanuję
[ Dodano: 2021-01-19, 20:59 ]
Nowa strono, a ciebie już nie szanujęLilith - 2021-02-03, 01:07 https://youtu.be/8BJ7k5D6jPwicywind - 2021-02-03, 08:47 Więc nie tylko mi to ciągle wyświetla w polecanychLilith - 2021-03-25, 21:37 Wyskoczyło w proponowanych i wrócily wspominki ze wczesnego dzieciństwa.
[ Dodano: 2021-03-25, 21:38 ]
Czołówka z kanadyskiego serialu Czynnik PSI, taki trochę odpowiednik Z Archiwum X.
Jako dzieciak nazywałam ten serial "Czynnik Apsik" XDDDwidzu - 2021-03-27, 11:02
Lilith napisał/a:
Jako dzieciak nazywałam ten serial "Czynnik Apsik" XDDD
A ja "Czynnik psi", że od psów xDLilith - 2021-05-01, 12:01 Dziś 17. rocznica wejścia do UE. Podzielę się #fascynujacaanegdotka.
Jak było referendum, miałam 6/7 lat. Zapytałam sąsiadki, czy wszyscy muszą wejść do UE. Ona mi odpowiedziała, że tak, a ja na to, że ja nie chcę do Unii i strasznie marudziłam
Jako dzieciak byłam więc eurosceptykiem.icywind - 2021-05-01, 14:13 Zrozumiałe, byłaś na tym samym poziomie rozwoju co Giertych i inni narodowcy którzy protestowaliDavos - 2021-05-02, 13:22 Pamiętam Gertycha i te jego teksty, że "wejście Polski do UE to nie jest dobry byznes"
I w ogóle spoty LPR z tamtych czasów były bardzo pocieszne
Jeszcze pamiętam z tamtego dnia wypowiedź ówczesnego premiera Leszka Millera dla jakiejś zagranicznej dziennikarki. Niestety nie mogę tego nigdzie znaleźć w necie, ale szło to tak:
Miller (łamanym angielskim): It's great day for me, for Poland. I'm verry happy.
Dziennikarka: What sort of member of the European Union will Poland be?
Miller: Yyy... Proszę porozmawiać z panem Toberem. Znaczy z moim rzecznikiem, dobrze?
Dziennikarka: Ok.
icywind - 2021-05-02, 13:51
Davos napisał/a:
Miller (łamanym angielskim): It's great day for me, for Poland. I'm verry happy.
Dziennikarka: What sort of member of the European Union will Poland be?
Miller: Yyy... Proszę porozmawiać z panem Toberem. Znaczy z moim rzecznikiem, dobrze?
Dziennikarka: Ok.
xDmacbed - 2021-07-10, 03:57 kiedyś mi sikora bogatka wleciała do domu
pamiętam że byłem wtedy chory, miałem wysoką gorączkę i leżałem w łóżku w pokoju rodziców bo małym gnojem byłem
mamy gdzieś zdjęcie jak owa sikorka siedzi sobie na lodówce
z tego co pamiętam to w końcu otworzyliśmy szeroko okna i sobie poleciałaicywind - 2021-07-10, 03:58
macbed napisał/a:
mamy gdzieś zdjęcie jak owa sikorka siedzi sobie na lodówce
z tego co pamiętam to w końcu otworzyliśmy szeroko okna i sobie poleciała
co
[ Dodano: 2021-07-10, 03:58 ]
Ach, to ja idiota cały czas myślałem, ze bogata siorka, w sensie siostra xDmacbed - 2021-07-10, 04:03 XDDDDDDDDD
dla mnie to normalka więc nie pomyślałem że ktoś może nie skojarzyć
to jest sikora bogatka, zdjęcia moje sprzed kilkunastu lat bajdełej
icywind - 2021-07-10, 04:05 Mój mózg:
kiedyś mi siorka bogata wleciała do domu
pamiętam że byłem wtedy chory, miałem wysoką gorączkę i leżałem w łóżku w pokoju rodziców bo małym gnojem byłem
mamy gdzieś zdjęcie jak owa siorka siedzi sobie na lodówce
z tego co pamiętam to w końcu otworzyliśmy szeroko okna i sobie poleciałaJankielKindybalista85 - 2021-07-10, 20:13
macbed napisał/a:
XDDDDDDDDD
dla mnie to normalka więc nie pomyślałem że ktoś może nie skojarzyć
to jest sikora bogatka, zdjęcia moje sprzed kilkunastu lat bajdełej
Antybristler - 2021-07-11, 19:45 Kiedyś jako dzieciak wrzuciłem jednego pająka do pajęczyny drugiego, żeby się zaprzyjaźniły, a tylko sobie powyrywały wzajemnie nogi i jeden spadł do trawy macbed - 2021-07-12, 09:24 mamo ten pająk je biedronkęicywind - 2021-07-12, 12:51
Antybristler napisał/a:
Kiedyś jako dzieciak wrzuciłem jednego pająka do pajęczyny drugiego, żeby się zaprzyjaźniły, a tylko sobie powyrywały wzajemnie nogi i jeden spadł do trawy
W sumie tak samo by było jakby ogromny pająk wrzucił człowieka drugiemu człowiekowi do domu