Kur.wa, Gracjan Rostocki: następne pokolenie. A lamusy dupa cicho!
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
O żesz kurde Wyczuwam nową gwiazdę youtuba Wojtek daj tego linka na mistrzach i na tych wszystkich forach i stronach, na których siedzisz, będziesz mieć większą ilość odsłon niż Gracjan Roztocki
Antybristler napisał/a:
Szczerze to podziwiam luzactwo Wojtka
Nom, czego jak czego, ale dystansu do siebie Wojtkowi odmówić nie można.
Moja wiadomość do wojtusia:
http://www.youtube.com/watch?v=zo-YVqV0v4Q
Ale wiecie co? To już nie jest ten szok który był jak czytałem wojtusia posty o tym jak robi różne rzeczy i to jak na dodatek sypał swoimi zdjęciami. Chyba już też się przyzwyczajam do wojtusia.
PS ej wojtuś zaśpiewasz piosenkę jak ci wyśle karałoke?
[ Dodano: 2014-02-13, 10:05 ]
Patrzcie jakie dzieło sztuki zrobiłem, specjalnie dla wojtusia.
Chyba jednak nigdy mi się to nie znudzi.
http://www.youtube.com/watch?v=_qqMrFzE0l0
Nie no muszę to powiedzieć wygląda jakby uciekł z zakładu psychiatrycznego !
Ku$wa ja nie mogę uszy bolą , oczy bolą to jest horror jakiś !
I tak się kończy jak się wierzy w te kapitalistyczne głupoty B)
Mam już wystarczające informacje , trzeba skończyć z tym idiotyzmem
Milo - Jedyny błazen na tym forum który potafi mieszac tematy polityczne z innymi.
Najgłupsza osoba na tym forum zarzuca mi, że wierze w jakies głupoty.
Juz pomijajac ot, ze to nie sa glupoty to nei da sie w to wierzyć to są fakty i tylko idiota nie popiera kaptializmu.
To w co to wierzysz to zwykle debilizmy wyznane przez debili i stworzone przez debili.
Wierz mi - Wolalbym obcować z wszystkimi napoleonami, elfami i opetanymi w szpitalach psychiatrycznych niz jeden dzien z tobą... Bardziej nromalny jest ktos myslacy, ze jest napoelonem niz wyznajacy socjalizm.
Mozesz mi wierzyć - Gdyby nie zchowala sie jakas prawicowa moralnosc w spoleczenstwie to aborcja byla by legalna a wtedy po wykryciu uposledzenia wyskrobali by sie szybciej niz ja wale konia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum