Ja pitolę Moris, Ty serio kulejesz z tym angielskim Performance w tym kontekście to wydajność. A ma 0 ochrony bo gdzieś wyczytałem, że służy za punkt odniesienia czy cuś.
Ale nie czepiam się, zapewne wydajność i stopień ochrony są kwestią indywidualną i na każdym kompie wypadają troszkę inaczej.
Zak no właśnie szukałem na tej stronie Kasperskiego i nie znalazłem
Jest. Ma wszystko 6/6 tak samo jak Bitdefender i chiński 360. I w dłuższej skali czasu chyba te dwa pierwsze wypadają najlepiej bo ich skuteczność się praktycznie nie zmienia. Jakbym miał co chronić to poszedłbym w któregoś z nich
_________________ I'm boring myself just talking about this.
Ja pitolę Moris, Ty serio kulejesz z tym angielskim
Ja tam widzę
Protection czyli ochrona
Repair - nie spotkałem się z innym tłumaczenia jak naprawa
Usability czyli taka ogólna Używalność
Nie wiem o co cho
Ja z telefonu może na telefonie mam inaczej Teraz przejrzałem listę jeszcze raz i znalazłem Kasperskiego. Wgl zdziwiłem się, że Intel ma nawet swojego antywirusa :o
[ Dodano: 2015-04-03, 02:31 ]
Ps da rade wydzielić nowy temat o antywirusach?
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Sprawdziłem stronę na kompie i tu już nie ma "repair", zamiast tego jest "Performance" chyba jakiś błąd
Przepraszam zatem, że się doczepiłem.
Tak jak mówię, gdybym miał co chronić to zainwestowałbym w coś dobrego, w Bitdefendera pewnie bo mi się podoba (hehe). A tak to pc opieram na sprawdzonym avaście a lapka badawczo na tym chińskim 360 ale nie mam pełnego zaufania. Czasem ikonka na trayu nie odpowiada i trzeba go "odpalać" ze skrótu na pulpicie.
_________________ I'm boring myself just talking about this.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum