Anglia przegrała i tak jak mówiłem popełnię samobójstwo więc, żeby pozostać w Waszej pamięci spisuję ten testament.
Mojej ulubionej forumowiczce, niebieskiej kotce polskiej oddaje swoje włosy
Davosowi ofiaruję złotą edycję HOMM 1-4
Jankielowi moją przed przed przed przed przed przed przed ostatnią dziewczynę, bo lubi brunetki : D
Veonowi mój odtwarzacz DVD, żeby oglądał swoje chińskie bajki na dobrym sprzęcie
ZSK ofiaruję miłość mojego życia, Cally, 6 strunowego akustyka o pięknym wyglądzie i wydźwięku.
Adijosowi mojego laptopa
Morisowi pendrive'a
Dla Moniczki karton brytyjskich cygaretów
Dla love jakiegoś z kitajców z mojej szkoły, mam ich pod dostatkiem więc do wyboru do koloru.
Widzowi moją własną książkę pt. ''jak nie podrywać dziewczyn przez internet''
V - r oryginał Morrowinda
Słownikowi słownik polsko-angielski
Antybristlerowi 20cm wzrostu
Pingvinowi książkę pt. ''Wolny wybór'' Miltona Friedmana
Antilonowi i Zabkowi moje poczucie humoru
RudejMaupie bilety na sonisphere 2014
Kicerkowi moje rockowe koszulki
grzejnikowi moją fizjoterapeutkę
bartkowi 20pak becks'a
brzozikowi moje przyszłe miejsce pracy
icywindowi paczkę chocolate durexów na spotkanie z widzem
a mojej siostrze mój pokój, żeby nie musiała w Anglii mieszkać w namiocie albo pod mostem
Przepraszam jeśli kogoś pominąłem ale niewiele wam mogę dac bo sam niewieeeeleee maaaaam ; //
a teraz ide se umrzeć jolo, pa, widzimy sie w sobote na imprezie z balonikami
kocham was ewriłan
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum