chłopie skoro tak ci zależy, to sam lataj i jej szukaj, a nie wyręczasz się ludźmi z forum, który mogą ją znaleźć i porwać. oglądałeś pierwszą część shreka, księciuniu?!
Ostatnio zmieniony przez Sharvari 2014-06-12, 18:36, w całości zmieniany 1 raz
No kur.wa rozumiem, że ją polubił, chce się umówić czy spotkać itp. ale gadanie o zakochaniu po jednej jeździe autobusem? On jest w technikum nie w podstawówce
Co do tego Spotted który proponowałem nawet załatwiłem ci cały opis:
Cytat:
Jakiś miesiąc temu stałem sobie w kolejce do PKS(byłem na końcu). Ty byłaś z przodu i się do mnie uśmiechnęłaś. Kiedy weszliśmy do autobusu ty przesunęłaś się pod okno i w pewien sposób zaprosiłaś mnie, żebym koło ciebie usiadł. Usiadłem i rozmawialiśmy sobie przez jakieś 45 minut. Wtedy wysiadłaś, a ja uświadomiłem sobie, że nawet nie zapytałem jak masz na imię. Dziś widziałem cię drugi raz. Wsiadałaś w PKS ale niestety nie usiadłaś koło mnie bo prawdopodobnie mnie nie widziałaś, bo ja głupi wpatrywałem się w telefon i grałem w bum bum grę...
Potem obaj wysiedliśmy na końcowym przystanku i wsiedliśmy do tramwaju (numer 4). Ty usiadłaś na tyle tramwaju a ja jedno siedzenie przed tobą (było zbyt dużo ludzi byśmy razem usiedli). Na następnym przystanku wstałem i ustąpiłem jakiejś starszej kobiecie miejsce a następnie stanąłem obok ciebie. Ty się na mnie spojrzałaś i uśmiechnęłaś. Ja również. Potem jeszcze się parę razy uśmiechnęłaś do mnie. Wysiadłaś na tym samym przystanku co ja (szarych szeregów) lecz niestety ty poszłaś w stronę liceum prawdopodobnie numer 9 a ja musiałem czekać na przesiadkę...
Potwierdzam. Każda dziewczyna jest ładna. Co najwyżej czasem wina brak.
Moris, to brzmi jak opis na spotted, który kiedyś trafił na mistrzów. "Spotkałem Cię w autobusie X, jechaliśmy razem pół godziny, potem szliśmy przez 20 minut na ten sam przystanek i jechaliśmy razem tramwajem Y przez kolejne pół godziny. Odezwij się dziewczyno!" A sam się przez tyle czasu nie odezwał
Ok, ale do rzeczy. Jeśli nie uda się jej Tobie zlokalizować pod szkoła/na ulicy to po prostu bądź za tydzień w tym samym miejscu o tej porze na przystanku (albo trochę wcześniej). Jest spora szansa, że ona znów się tam pojawi, jeśli wracała z lekcji prosto do domu. A w ostateczności skorzystaj choćby i ze spotted - może wreszcie komuś na coś się przyda
Tak gadacie o tym, że Spotted nie działa, a na Spotted SKM Trójmiasto pojawił się ostatnio wpis pytający, czy to spotted w ogóle działa i odezwała się para, która pół roku wcześniej przez spotted się znalazła i już jest małżeństwem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum