Niby jest jakaś reguła, że ludzie się mają znać latami, albo nie ma czegoś takiego jak ślub z pierwszym partnerem, ale ja właśnie za tydzień idę np na ślub koleżanki, która wychodzi za swojego pierwszego chłopaka i też jakoś 1,5 roku się znają W życiu bywa różnie, nie ma co kategoryzować
I tak lepsze od par które po dwóch tygodniach "związku" są "zakochane" na amen a po kolejnych dwóch tygodniach obie osoby są "zakochane" na wieki w kim innym ;_;
Niby jest jakaś reguła, że ludzie się mają znać latami, albo nie ma czegoś takiego jak ślub z pierwszym partnerem, ale ja właśnie za tydzień idę np na ślub koleżanki, która wychodzi za swojego pierwszego chłopaka i też jakoś 1,5 roku się znają W życiu bywa różnie, nie ma co kategoryzować
No cóż życie to zweryfikuje. Nie mówię, że to niemożliwe, ale na pewno rzadkie. A jeśli nawet im się uda, to ciągle jest to tylko jedna para, która się zgłosiła na spotted
No chyba, że były jeszcze inne.
W USA są tacy, którzy hajtają się tej samej nocy, której się poznali (bo tam to możliwe). Tylko potem jest małe zdziwienie, kiedy alkohol już przestanie działać
Moris jak masz jakies problemy dot. podrywu to pisz do Jankiela.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Mam jeszcze jakieś 2-3 szanse na spotkanie.jej. Jak nie to sptted
Jak już napiszesz na spotted, to wyślij nam linka, ktoś z nas napisze jakiś śmieszny komentarz podsumowujący tą wypowiedź. Inna osoba zrobi screena i wrzuci na mistrzów. I potem pędem na główną!
Jeśli ta dziewczyna nie przegląda mistrzów, to nie jest ciebie warta.
wtf, tyle info o niej zbierasz ze mi az przypomina to tych kolesi z ID jak jest program o stalkingu
jesli to nie jakies trollowanie czy cos to sry ale to zalosne jest ; ///
Jak już napiszesz na spotted, to wyślij nam linka, ktoś z nas napisze jakiś śmieszny komentarz podsumowujący tą wypowiedź. Inna osoba zrobi screena i wrzuci na mistrzów. I potem pędem na główną!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum