Kielecki muzyk, mistrz truemetalu, jedyny prawdziwy Słowianin i anarchista(którego twórczość można znaleźć między innnymi tutaj) Został skazany na pół roku prac społecznych za tzw. "znieważanie" w tekstach swoich utworów.
To istnieje jakiś podział na prawdziwych Słowian i nieprawdziwych? Zalatuje mi to trochę onetową mentalnością komentujących, teksty w stylu "fałszywy Polak" lub "prawdziwi Polacy" są głupie i świadczą o jakichś niezdrowych poglądach. Chciałbym zauważyć, że gdyby jakiś Niemiec albo Skandynaw stwierdził, że jakiś muzyk to "prawdziwy Germanin", posypałyby się na niego gromy ze względu na nieprzyjemne skojarzenia z tym określeniem.
Szczerze mówiąc nie widzę nic złego w tym, że jakiś nierób zrobi coś pożytecznego dla społeczności. Jeżeli naprawdę traktujecie to jako zamach na wasze swobody, zalecam skontaktować się z Wojtkiem - on też popiera całkowitą wolność słowa bez żadnych ograniczeń.
Kicerk napisał to sarkastycznie. Kel sam nadaje sobie jakieś tytuły, nazywa siebie Mistrzem itd., a wszyscy się z niego nabijają zwracając się do niego w ten sposób
Szczerze mówiąc nie widzę nic złego w tym, że jakiś nierób zrobi coś pożytecznego dla społeczności. Jeżeli naprawdę traktujecie to jako zamach na wasze swobody, zalecam skontaktować się z Wojtkiem - on też popiera całkowitą wolność słowa bez żadnych ograniczeń.
A może Ty byś pozamiatał ulice? W końcu nie widzisz w tym nic złego by Cię do tego zmusić? A i coś pożytecznego z tego będzie I dlaczego nierób?
A co do wolności słowa "bez żadnych ograniczeń". Wolność słowa albo jest, albo są ograniczenia i wtedy żadną wolnością nie jest. Jak można zgadzać się z tym by mówiono ci co możesz a czego nie możesz powiedzieć? Kompletnie niezrozumiały dla mnie etatystyczny absurd. Nawet jeśli Kelthuz poniżałby i obrażał murzynów czy coś innego to nie powinno być to karane, chyba, że były by to jakieś personalne groźby. Ale to co było w utworach kelthuza(rzekomy rasizm był w jednym, czy dwóch) ledwie ociera się o rasizm. Prawo ma zapewniać bezpieczeństwo ludzi i ich własności a nie uczyć moralności.
Kel'Thuza ja czasem posłucham, ale ku.rwa mać no czemu on tak się rzuca na innych i wyzywa od najgorszych tych co mają inne poglądy? Jak widzę czasem w komentarzach jak ktoś próbuje nawiązać jakąś dyskusje, to ten odpowiada wulgarnie.
I nie wiedziałem że on z Kielc.
Co do tej wolności słowa, to albo ona jest albo nie ma.
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Tak cię przygnębia, że człowiek publicznie zachęcający do zabijania i używający rasistowskiego języka przepracuje 40 godzin w miesiącu zamiast iść siedzieć? To faktycznie straszne. 10 godzin tygodniowo roboty. Jak on to zniesie? Toż to prawie dożywocie.
Nom, jakbym był Hitlerem to bym się kur.wa obraził.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Nooo, zwłaszcza jakby w Polsce był dostęp do broni palnej. Łolaboga, co by było.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum