Ale faktycznie, można dać Wojtkowi drugą szansę. Nie pisze już aż takich wielkich głupot, co kiedyś. Poza tym spotkał Korwina itp. to może się trochę uspokoił.
Co do jego wiedzy to nie przesadzajmy, koleżka wie tyle, ile Korwin powiedział + głupoty.
Mackers, nie byłeś na forum jak Wojtek przesyłał nam swoje kupy, kutaski, wszystkich wyzywał od podludzi. Nie rób nam kłopotu.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
haha, miałam napisać tu komentarz ale temat był zamknięty i okazuje się że na miszczach słownik napisał dokładnie to co ja chciałam napisać :< specjalnie to zrobił żeby nikt go nie uprzedził!!!
Ja tam lubiłam czytać część wypowiedz Wojtka, ale bałabym się go wpuścić z powrotem Dzięki niebiosom, że mnie kutasiki ominęły Ale widzę, że reszta towarzystwa przyjrzała się uważnie
Nie rozumiem za bardzo sensu jego pierwszej wypowiedzi
RudaMaupa napisał/a:
Ja tam lubiłam czytać część wypowiedz Wojtka, ale bałabym się go wpuścić z powrotem
Tak właściwie to mi nie przeszkadzał dopóki nie zaczał odwalać z tym przebieraniem, zdjęciami gówna i innymi takimi Ale też wolałbym nie mieć go tu z powrotem.
RudaMaupa napisał/a:
Dzięki niebiosom, że mnie kutasiki ominęły
Mnie też, za to wysłał mi kiedyś zdjęcie swojego gówna...
Shar też dostała, ale Wojtek nie umiał poprawnie wstawić [img][/img] No, a ja dostałem w całości
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Skasowałem to. Pingvin raczej ma jeszcze, bo chciał to mu przesłałem.
Sodomizuje? Sodomia to inaczej zoofilia, a ja na tym zdjęciu żadnych zwierząt nie widzę
Ale Wojtek sam przyznał, że to lewa ręka jest tą, którą fapie więc już chyba masz odpowiedź na swoje pytanie.
Trochę żałuję, że mnie takie cyrki ominęły Czemu mnie bartek na to forum wcześniej nie zaprosił noooo?
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum