_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Zdecydujmy się wreszcie czy chcemy tu oglądać te faaaaaaaascynujące tematy o Wojtku czy nie, bo już sam nie wiem. Jak dla mnie to się nadaje od razu do kosza.
Ja jestem chyba jedną z nielicznych osób, której Wojtek nie irytował. W odróżnieniu do Krokoroka, który tylko irytuje i nie ma nic ciekawego do powiedzenia, to Wojtek chociaż w polityce się udzielał i był na bieżąco, co ja akurat lubiłam. .
Jakby on się zorientował., że nie ma już bana to by z radości tak naspamował, że by dostał kolejnego.
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
Wysyłanie zdjęć kutasków to norma. Ja właśnie poznałam gościa co to mi wysłał swoją erekcję po pięciu minutach rozmowy, więc myślę, że każdemu szansa się należy. Nawet Wojtkowi.
_________________ I'm staying here to end my life, down in the Rising Sun Make my world go black, hit me like a heart attack, knock me flat on my back, just keep doing that thing you're doing
Ale faktycznie, można dać Wojtkowi drugą szansę. Nie pisze już aż takich wielkich głupot, co kiedyś. Poza tym spotkał Korwina itp. to może się trochę uspokoił.
Co do jego wiedzy to nie przesadzajmy, koleżka wie tyle, ile Korwin powiedział + głupoty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum