Chciał napisać to napisał, może chciał przemówić do innych jak się powinni zachowywać, chuj go wie. Są ludzie którzy na FB opisują nawet ile kup kiedy i w jakim kształcie zrobili (secjalne przerywowanie) i tego nie rozumiem ale nikt im aut nie rysuje.
Ja nie odebrałam tego jako próbę lansu, ale jako próbę zwrócenia uwagi na problem ludzi, którzy naprawdę nie mogą sobie pozwolić nawet na kupno zwykłej suchej bułki.
Ja też. Ale w sumie to nie ma znaczenia, w każdym wypadku nic złego nie zrobił, żeby sobie zasłużyć na zniszczenie samochodu.
A ja powiem tak:
Ludzie to egoiści. Nie istnieje coś takiego jak pomoc bezinteresowna. Każdy oczekuje czegoś w zamian. Nie zawsze jednak w sensie materialnym.
Niektórzy pomagają innym po to by poczuć się potrzebnym, inni po to żeby zobaczyć uśmiech innej osoby, a jeszcze inni by zwrócić na siebie uwagę. Każdy z nich oczekuje jakieś zapłaty duchowej i jeśli nawet tamten gościu zrobił to właśnie by zwrócić na siebie uwagę: To co z tego? Czy powód dla którego komuś pomógł jest aż taki ważny?
A co do wandala. Złamał prawo więc powinna się nim zająć policja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum