ale miałeś takie wejście jakbyś wszedł do ciemnego pokoju i wszyscy wyskoczyli z balonami "NIESPODZIANKA" a ty byś powiedział "meh" i poszedł spać i to było awkward.
i w ogóle zapomniałam wyłączyć możliwość zmiany tego stylu
ale miałeś takie wejście jakbyś wszedł do ciemnego pokoju i wszyscy wyskoczyli z balonami "NIESPODZIANKA" a ty byś powiedział "meh" i poszedł spać i to było awkward.
Heh, czyli tylko taka była reakcja Słownika? Nie mogłem wczoraj wieczorem wejść do neta i cała akcja mnie ominęła :]
Bo się tego spodziewałem. Szczerze mówiąc nie myślałem o tym. Dopiero przy włączaniu Złomka zdałem sobie sprawę, że podrzuciłem wam pomysł i bardziej bym się zdziwił, gdyby do niczego nie doszło. Swoją drogą też dobry pomysł, nic nie robić i nagle za tydzień czy dwa Slownik wchodzi, a tu zonk co się dzieje.
Teraz wychodzi na to, że brzydki, zły Slownik. Jak on mógł się tego spodziewać?!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum