Usunie się konto, a on wróci. Ma trolla we krwi. I dostanie przedwczesny prezent na gwiazdkę. Nie ma tak dobrze. Ban byłby w sam raz, on coś kombinuje. A jak to coś poważnego, zawsze może napisać do kogoś z administracji, skąd taki pośpiech i desperacja.
ja bym dała bana czasowego aż się Ickowi okres skończy czy coś. i fakt, zawsze jak chodzi o coś poważnego to piszą do nas na pw (patrz: masło1), a nie prowokują, co na nas działa jedynie złośliwie spowalniająco
ja bym dała bana czasowego aż się Ickowi okres skończy czy coś. i fakt, zawsze jak chodzi o coś poważnego to piszą do nas na pw (patrz: masło1), a nie prowokują, co na nas działa jedynie złośliwie spowalniająco
+1
Zaiste, prawda Ci to i tylko prawda. Ban czasowy brzmi najsłuszniej i najrozsądniej. Ciekawa jestem, co mu odbiło...
[ Dodano: 2014-07-12, 13:03 ]
love178 napisał/a:
Problem będzie jak Icy kiedyś będzie poważny i nikt mu nie uwierzy
Będzie jak w historii o żartownisiu krzyczącym:"Wilk! Wilk!" Teraz się zachowuje, jakby mu spodnie na tyłku gorały, nagle, z dupy, bez zastanowienia, więc jakoś trudno to brać na poważnie...
No bo po tym karnym wojtku napisałem, że usuwam konto no i wszyscy zaczęli się cieszyć więc napisałem ten temat bo i tak ostatnio tu nie wchodzę więc ch.uj niech się cieszą że mnie nie ma ale wredni admini nie chcą współpracować.
Emmm czy on ma jakiś związek ze mną? Tyle razy napisał mój Nick...
Nie. On uzyl takiej funkcji ktora na tym forum jest zakazana. Wpisal taki kod przez ktory kazdy widzi swoj nick. Wyloguj sie i jeszcze raz zajrzyj w ten temat jako gosc to zrozumiesz.
Nikt nie wie z czym zwiazana jest jego rezygnacja. Cos mu odbilo chyba
Mackers, on Cię po prostu kocha. Kiedys mowil, że pisanie danej osoby nicka sprawia, że czuje sie jakby tej osobie walił. Uważaj.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum