Mam taką drobną propozycję, aby dodać strzałeczkę małą tuż nad IN FOrum który teleportowałaby w ten sam sposób co "zjedz na dół" z tym, że ona teleportowała by do góry -
Wystarczy wkleić tam gdzie jest "inforum" następujący kod:
Ja i tak nigdy z tych przycisków nie korzystam, tylko scrolluję w górę albo w dół No, ale mała strzałka na pewno nie będzie zawadzać, a może komuś się przyda.
Ja i tak nigdy z tych przycisków nie korzystam, tylko scrolluję w górę albo w dół No, ale mała strzałka na pewno nie będzie zawadzać, a może komuś się przyda.
No ja też scrolluje,, ale takie przeskoczenie od razu pozwala zaoszczędzić parę sekund
Ja podczas przegladania internetów tylko mycha, dopiero jak cos pisze wysuwam klawiature
To polecam FireGestures, jeśli korzystasz z FF
Tak sobie ustawiłem, że do góry wracam jednym ruchem myszki
Po za tym ten dodatek uzależnia swoją wygodą
[ Dodano: 2014-07-10, 19:30 ]
A strzałeczce jestem przeciwny, bo mam wygodniejsze rozwiązanie ^^
_________________ I'm boring myself just talking about this.
Mam taką drobną propozycję, aby dodać strzałeczkę małą tuż nad IN FOrum który teleportowałaby w ten sam sposób co "zjedz na dół" z tym, że ona teleportowała by do góry
A to przenosi na stronę główną, więc w sumie jest różnica
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum