W Szkle Kontaktowym, o ile mnie pamięć nie myli. A konkretnie jego sms.
Mnie kiedyś na uczelni dorwał jakiś koleś z TVN 24 i pytał, co sądzę na temat rozdzielenia funkcji Ministra Sprawiedliwości i Prokuratora Generalnego. Odpowiedziałem na jego pytanie, ale nie mam pojęcia, czy to pokazali w tv. Innym razem przy okazji odbierania wyników z matur w mojej szkole pojawili się reporterzy z Wiadomości i pytali o coś m.in. mojego kumpla. Kilka osob z naszej klasy, w tym również ja, było widocznych w tle. Puścili to potem w wieczornym, głównym wydaniu
No i jeszcze kiedyś po jednym z pierwszych flashmobów w Poznaniu, podeszła do mnie dziennikarka z jakiegoś radia i zaczęła o coś pytać. Kumple mówili mi potem, że słyszeli mnie w radiu następnego ranka
Hehe, to i ja się pochwalę, że w Opolu, na dniach otwartych polibudy, jak byłem w ostatniej klasie technikum, podeszła do mnie i kolegów reporterka rmf maxxx i pytała czym się kierujemy przy wyborze uczelni i kierunku. Odpowiedziałem, że ilością dziewczyn Tak bardzo skłamać...
Ciekawe czy mnie puścili.
_________________ I'm boring myself just talking about this.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
ZSK no nie mów, że na budownictwie macie mało dziewczyn. U mnie była prawie połowa roku.
Noo u mnie też blisko 40% to dziewczyny. Ale o tym, ile jest dziewczyn na moim wydziale dowiedziałem się dopiero jak przyszedłem na inaugurację. Bo kierowałem się zupełnie innymi, dziwnymi kryteriami.
Po za tym... w porównaniu chociażby z ekonomią czy zarządzaniem to na budo i tak jest mało dziewczyn. Choć teraz to i tak bez znaczenia.
_________________ I'm boring myself just talking about this.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum