Wyście się rozstali z Żółwiem czy nie? Bo się chyba pogubiłem. I że masz siostrę też nie wiedziałem.
Nie, nie rozstaliśmy się. Antek pracuje i nie może jechać. I tak, mam siostrę. Młodszą o 12 lat. Mam też brata młodszego o 5 lat, ale też nie może jechać.
No ale skoro w takim np. Krakowie mieszkają ludzie, którzy nie chcą się spotykać z innymi osobami z forum, a w innych miastach mieszkają po 1-2 osoby z forum to zostaje Poznań
Lilka, ja chętnie skoczę na jakieś piwko, bo powinienem wtedy być w Pozku. Może jeszcze CDC i Ascara dołączą? Bo inni już chyba w Poznaniu nie bywają.
Wybacz Ala, nie widziałem, że tu jeszcze zaglądasz Dawno mnie na forum nie było i muszę ponadrabiać 😉 Czyli co, pasowałoby Tobie spotkanie w tym czasie? 🙂
dejta mi tylko znać jakoś z 2 dni przed gdzie i kiedy i o której chcecie się widzieć to wlece, na 17 zaplanowałam akurat cały dzień w zoo (bo chyba beda bilety tansze niz w weekend xD) ale tak poza tym dniem to spoko
_________________ "Normalność to iluzja. To co jest normalne dla pająka... jest chaosem dla muchy. ~ Morticia Addams"
No to może od razu ustalimy termin na sobotę 18 czerwca? I jakaś popołudniowa godzina typu 17-18, coby na spokojnie obalić kufelek albo dwa, ale spotkać się już po obiedzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum