A właściwie to czemu on tak reaguje? Nie może chlać? Zaszyli go czy to coś genetycznego czy Mańka zabrania bo szlaban?
[ Dodano: 2017-09-01, 16:42 ]
Aha Wilku. Zdążyłeś odpowiedzieć zanim zadałem pytanie.
Czemu abstynent?
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Mnie od jakiegoś już czasu zastanawiało czy lepiej wychodzi się na regularnym chlaniu czy na regularnym jaraniu. Jeżeli ktoś wyżej już o tym wspomniał to sory ale nie czytałem
Jak regularnie chlasz to raczej popadasz w alkoholizm a to jest dość lipne. Na jaraniu chyba wyjdziesz lepiej ale nie znowu jakoś super. Ziomek mi kiedyś opowiadał że jarał codziennie i nawet jak nie był zjarany to czasem czuł się jakby był, potrafił np wybuchać śmiechem bez powodu xD Miał też problemy z zaśnięciem jak nie zajarał. Jak przestał regularnie jarać to mu przeszło.
Poza tym możesz też wypić 2 piwa jednego dnia i 3 kieliszki innego. I masz 2 dni picia i 5 niepicia.
Ale po co pić na raty? Nie lepiej do tych 5 kieliszków, wypić jeszcze te 3 piwa? A drugiego dnia powtórzyć? Dopóki nie będzie jakiejś okazji do wypicia większej ilości?
[ Dodano: 2017-09-03, 15:35 ]
ah, wait. Tam były 3 kieliszki i 2 piwa
[ Dodano: 2017-09-03, 15:36 ]
Moris299 napisał/a:
po prostu uważam, że 5 razy w tygodniu to nie jest okazyjnie xD
Pierdolisz Całe życie w błędzie Czyli musze coś zmienić w swoim życiu...
Okazyjnie to jest - jak samo brzmienie tego słowa sugeruje - wtedy, gdy jest okazja. Więc w poniedziałek pijemy bo jest okazja, bo to kurwa poniedziałek, weekend się skończył, smuteczky. We wtorek pijemy bo jest okazja bo wprawdzie już nie poniedziałek ale do weekendu wciąz daleko. W środę pijemy bo trzeba uczcić połowę tygodnia - super okazja przecież. W czwartek pijemy bo okazja bo czwartek to taki zjebany dzień, który nikomu jest niepotrzebny. W środę wychodzisz z pracy i myślisz "no to tydzień pękł", zara piątunio i weekend a tu dupa, bo nagle przecież jest jeszcze ten sierocy, nikomu niepotrzebny czwartek. Trzeba się napić żeby ten durny dzień nabrał jakiegokolwiek sensu. W piątunio pijemy... bo piątunio!!! Co tu wincyj tłumaczyć. A potem jest weekend czyli jedna wielka okazja.
I tak oto łaziliśmy napierdoleni jak szpadel przez cały tydzień ale wszystko to było okazyjne picie.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
........................
........................
Bez sensu. Jesli nie znasz żadnego wcześniaka, to okazję do picia masz tylko we wrześniu.
Zeteska mordo! Jak ja cię dawno nie widział!
Dzie moje pw?
........................
........................
A jak to jest z nasionami marihuany? W ostatnim czasie zobaczyłem w swoim mieścei... automat z nasionami. I to prawdziwej marihuany. Z ciekawości zerknąłem sobie do sieci oraz jest wiele sklepów,w takich owe nasiona mozna zakupic. W wielu odmianach.
Wychodzi na to, ze mozna zakupić nasiona kolekcjonerskie ale nie można uprawiać? Swoja drogą ciekawi mnie czy Polska nie zalegalizuje jej najpóźniej w całej Europie. Obecnie Niemcy przymierzają się do legalizacji.
A jak to jest z nasionami marihuany? W ostatnim czasie zobaczyłem w swoim mieścei... automat z nasionami. I to prawdziwej marihuany. Z ciekawości zerknąłem sobie do sieci oraz jest wiele sklepów,w takich owe nasiona mozna zakupic. W wielu odmianach.
Wychodzi na to, ze mozna zakupić nasiona kolekcjonerskie ale nie można uprawiać? Swoja drogą ciekawi mnie czy Polska nie zalegalizuje jej najpóźniej w całej Europie. Obecnie Niemcy przymierzają się do legalizacji.
BigMajk
Przejdź od razu do tego który sklep nam polecasz.
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum