Dobra kurwa, przejrzałem posty i zagłębiłem się w temat.
Otóż Moris faktycznie nie odniósł się do nikogo personalnie, nazwał wyłącznie LGBT dewiacją, czyli zgodnie z definicją: zachowaniem sprzecznym z normą społeczną (odchyleniem seksualnym niepatologicznym), co samo w sobie nie jest określeniem jednoznacznie pejoratywnym, co raczej niezgodnym z obecną definicją. Użył też sformułowania: "błąd na drodze ewolucji". Ok, można uznać to, plus resztę wypowiedzi oraz kontekst za homofobiczne.
Niniejszym uważam, że należy odpuścić warna zarówno dla Morisa jak i trzeciego dla Icka. Będzie to, w moim mniemaniu, sprawiedliwe rozwiązanie, bez sympatyzowania z kimkolwiek.
Jednocześnie informuję, że administracja będzie od teraz bardziej wyczulona na posty homofobiczne, jak również heterofobiczne, oraz ataki personalne z nimi związane. Każdy kolejny obraźliwy post będzie skutkował ostrzeżeniem.
Szanujcie wolność innych ludzi, w tym także wolność wypowiedzi ale również odmienność. Wszyscy siedzimy razem w tym bagnie zwanym życiem, więc weźcie trochę odpuście sobie nawzajem. I tak nikogo siłą nie zmienicie.
Wszelkie zastrzeżenia do mojej decyzji proszę kierować do innych członków administracji.
Niniejszym uważam, że należy odpuścić warna zarówno dla Morisa jak i trzeciego dla Icka. Będzie to, w moim mniemaniu, sprawiedliwe rozwiązanie, bez sympatyzowania z kimkolwiek.
Zajebiście profesjonalna ta nasza administracyja
JA WŁAŚNIE ZA TO MAM JEDEN WARN xD
Gdyby nie on to by mi się nie chciało zgłaszać wyrywów morisa
[ Dodano: 2021-06-09, 21:32 ]
ZSK napisał/a:
co samo w sobie nie jest określeniem jednoznacznie pejoratywnym , co raczej niezgodnym z obecną definicją
Jak nazywanie kogoś robalem. Tylko niezgodne z definicją, bo jest człowiekiem a nie robalem
Ostatnio zmieniony przez icywind 2021-06-09, 20:33, w całości zmieniany 1 raz
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Warna im za homofobię. Pedał to przecież takie obraźliwe określenie.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Bo bycie heterofobem to błąd. Bycie homofobem nie.
Chociaż ja się tam boję heter. Takie toksyczne babsko potrafi zatruć życie porzsdnemu facetowi.
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum