tak, dopiero się uczem robić gify ale mam jeszcze kilka pomysłów ObrazekObrazekObrazek
O jaaa!
To teraz jeszcze mi powiedzcie, czy da się to jakoś zapisać lokalnie albo co w ramach codziennego użytku na forum.
_________________ Mówię do ciebie spoza systemu, przerywamy symulację. Rozpruj poduszkę, znajdziesz w niej opakowanie Draży Korsarzy. Zjedz wszystkie. Zaśniesz. Obudzisz się w 1990 i zaczniemy wszystko od nowa.
_________________ Mówię do ciebie spoza systemu, przerywamy symulację. Rozpruj poduszkę, znajdziesz w niej opakowanie Draży Korsarzy. Zjedz wszystkie. Zaśniesz. Obudzisz się w 1990 i zaczniemy wszystko od nowa.
Ostatnio zmieniony przez RudaMaupa 2020-11-18, 09:18, w całości zmieniany 1 raz
Piękne to je! Jeszcze jakby działało z paska ikonek, to by już magia była, bo moja nie umieć w galerie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum